Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463
Pričanja strank
Delo, denar, kajenje, partnerstvo, ego ... in ni konca.

Marec mesec je 2012. Prišla sem v center Ananta na razgovor za službo. Na razgovor nas čaka kar osem oseb! Ampak, saj sem se pripravila : sem urejena, samozavestna in umirjena kolikor se le da. Saj znam delati. Gospod Aleksander me povabi v pisarno. Oddam izpolnjen obrazec in se usedem na sredino belega kavča. In razgovor se prične : » Maja? Zakaj ravno Maja? Kdo je izbral vaše ime? Kaj je za vas Energija? Znate našteti pet elementov v kitajski medicini? Zelo ste trmasti! Preveč ste čustveni. Preveč ste prijazni in ustrežljivi – se boste morali naučiti tudi reči ne. Radi ste lepi. Imate veliko potencialov in dobrih lastnosti, vendar vam vaš EGO ne dovoli, da bi bili uspešni in zadovoljni. V odnosu s partnerjem niste uspešni. Kadite. Tudi kajenje vas ovira….« Po petnajstih minutah nenehnih šokov, je sledila skupinska terapija. Prišla sem v sobo, ki mi je obdajala že takoj s prijetnimi občutki. Predvsem miru. Vstopila je gospa Saša in ko se je usedla na svoj stol in nas nagovorila, je iz nje kar kipela umirjenost, prijaznost in modrost, kipela je prav posebna energija. Kot da ni iz današnjega sveta.

Ko sem zapustila center, sem se zelo na dolgo in temeljito pogovarjala s seboj in ugotovila, da se že več kot osem mesecev nisem počutila tako dobro. In kako naj bi se? Pred tremi leti sva šla z možem narazen, moje podjetje sem spravila v propad in se nisem mogla izvleči iz težav. Stanovanje nisem nikakor mogla prodati in poravnati svoje dolgove. Nisem našla druge stalne zaposlitve in vsak dan je bilo vprašanje, ali bomo imeli osnovna živila. Najmlajši otrok se je zaradi vsega pritiska in neprijetnosti odločil, da se bo preselil k očetu……Skratka, ugotovila sem, da se JAZ moram spremeniti. Sprejela sem vsako priložnostno delo : kot prodajalka, delala sem promocije, čistila in pospravljala sem prostore… vse, da le zaslužim kaj za preživetje in predvsem zato, da bom imela za bencin. Da lahko pridem v Ananto na terapije. Ko sem se končno začela odpirati, iskreno jokati, javno priznavati moje neuspehe in napake, bolečine, so se pričele dogajati spremembe. Nehala sem kaditi. Ponudili so mi delo. Prodala sem stanovanje in poravnala svoje dolgove. Vzpostavila sem lepši in boljši stik z otroci. Iskreno sem se za marsikaj opravičila možu. Brez problema sem priznala vsem mojim bližnjim, kaj sem povzročila, posledice in kakšni so moji cilji in prizadevanja za v naprej.

Za vse to se moram zahvaliti g. Aleksandru, ki me je tako trdo postavil v realnost s pravo resnico, ker brez njegovih besed ne bi imela danes priložnosti to pisati. Nadvse hvala ga. Saši, ki me je s potrpljenjem in modrostjo vodila in mi tudi sedaj, vsak dan sproti, odpira nove dimenzije življenja in zavedanja energije.

To je Energija, ki sem jo lahko občutila in doživljala njeno konkretno delovanje. Energija, ki ti pomaga, ko si res iskren in obstaja le resnica. Energija, ki ti pomaga šele takrat, ko se resnično želiš spremeniti in si tudi sam pomagati. Meni je pomagala in mi spremenila življenje. Energija, ki je poskrbela, da sem prišla v Ananto na razgovor za službo……. In tukaj tudi ostala. Prvič v življenju se počutim privilegirano in počaščeno.

Radomlje, Maja, 48 let

Učenje, nemir, koncentracija

Zaradi velikega nemira, sem težko sledil pouku. Nisem se mogel skoncentrirati in umiriti za učenje. Zato sem v 6. razredu osnovne šole imel pet nezadostnih ocen. Po obiskih v Ananta Centru, skupaj z očetom in bratom, sem se umiril in se veliko lažje skoncentriral za učenje.

Uspel sem popraviti nezadostne ocene in se vpisati v 7. razred osnovne šole. Veliko bolje sem se tudi začel razumeti s sošolci in odnosi do tovarišic i tovarišev se je izboljšal.

Najbolj pa sem vesel, da so se odnosi v družini tudi izboljšali. Sedaj sem veliko bolj miren in srečen.

Ljubljana, Mitja, 11 let

Novi občutki zadovoljstva v sebi!

Ananta terapije so zelo učinkovite, dobim veliko na zdravju in počutju nimam bolečin v hrbtenici in kolenih. Imela sem sivo mreno na očeh, z Ananta terapijo sem se izognila operaciji in moj vid se je popravil, siva mrena je izginila . Skratka moje življenje je lepše odkar obiskujem Ananta program. Najbolj sem presenečena, ker se moje telo in obraz pomlajujeta.

Ljubljana, Tjaša, 50 let, Psihologinja

Alexandro poznam še iz Enegy Clinic London, kjer nas je učila Rejuvenation terapije.

Sam prakticiram že 7 let Qi Gong, ampak vse terapije in predavanja so bila močnejša, kar sem okusil do sedaj. Vedno nam je dala podporo ali misel, kar smo rabili najbolje v tistem trenutku. Ima velik občutek za ljudi in vedno je našla najboljšo pot pogovora, kar so klienti rabili. Lahko je bila to čustvena podpora ali enostavno vprašanje, ki je naravnost odrezal korenino klientovega problema. Alexandra bo vedno našla pot, kako vam pomagati, na isti način je pomagala mnogim v Enegy Clinic, v Londonu. Že samo ob njeni prisotnosti je bilo zabavno in prijetno. Želim vam najboljše Ananta tretmaje.

London, Patrick, 28 let, Študent

Ananta terapija mi pomaga, ko se odpravljam na vrhunska športna tekmovanja. Pred nastopom tekmovanja, moram biti umirjen in skoncentriran na tekmo. Terapija deluje na mojo psihično koncentracijo in bolj umirjeno tekmovanje. Nimam več treme in sem veliko bolj zbran. Na zdravstvenem področju mi tudi zelo pomaga, nimam bolečin v križu, nogah in rokah. Z besedo se ne da opisati, kaj je Ananta terapija, to morate doživeti. Vesel sem, da sem spoznal Ananta program za zdravo in umirjeno športno kariero. Sem večkratni svetovni prvak v balinanju in priporočam Ananta terapije vsem vrhunskim športnikom v Sloveniji.

Škofja Loka, - SOFTY, 29 let, Športnik leta 2001

Imel sem težave s hrbtenico. Slišal sem za Ananta terapijo in sem se odločil, da grem na Ananta terapijo. Po desetih terapijah sem dobil vrhunske rezultate. Moje zdravstveno stanje se je izboljšalo, nimam več bolečin, imam več energije, sem tudi bolj umirjen. Vsi ki igramo košarko, sami vemo kakšne težave in poškodbe imamo košarkarji. Priporočam Ananta terapijo vsem športnikom. Z Ananta programom sem rešil tudi partnerske težave.

Kranj, Roman Horvat, 37 let, Profesionalni košarkar

Bolj zdravi, močni in odporni na stres!

Pred dvema letoma in tremi meseci sem utrpel hudo prometno nesrečo z odprtim zlomom leve stegnenice. Po treh operacijah se stegnenica še vedno ni zacelila. Dve leti kasneje, dva meseca pred tem, ko sem nameraval na četrto operacijo, sem spoznal Sašo. Predlagala mi je, da poskusim z Ananta energetsko terapijo. Ker bi operacija pomenila hud psihičen stres in finančni udarec, saj bi kot vodilna oseba v podjetju manjkal več mesecev, sem se odločil da poskusim s terapijo. Po dvajsetih terapijah septembra 2009 sem obiskal istega zdravnika, ki je aprila istega leta izjavil, da se ta stegnenica ne bo nikoli zacelila in da je potreben zahteven operativni poseg. Septembra sem po 20 terapijah pregled opravil pri istem zdravniku. Isti zdravnik je ob slikah stegnenice izjavil, da se bo isto stegno 100% zacelilo le, da je treba še malo počakati. Stegno se uspešno celi. Še vedno hodim na terapije. Poleg čudeža na zdravstvenem področju, sem opazil tudi premike v partnerstvu, saj sem prišel do pomembnih spoznanj in odkritij, da odnos šepa in ne nazadnje se je v obdobju terapij pričelo dogajati še na poslovnem področju. Poleg več malih pogodb smo v tem obdobju podpisali tudi svojo največjo pogodbo v triletni zgodovini poslovanja. V tem obdobju sem pridobil tudi dobro priložnost širitve dejavnosti na svojem delovnem področju. Če ne bi spoznal Saše, bi danes dne 5.11.2009 bil v bolnici ali na postelji, tako pa sem v polnem zagonu v poslovnem smislu, uspešno pa tudi rešujem težave na partnerskem področju. Hvala Alexandra.

Dobrna, Gregor Drev, 40 let, Podjetnik - Manager, Spletni donos d.o.o

Ob nenadni smrti moža, se je zaradi stresa moje življenje čisto spremenilo. Ostala sem brez energije, čutila sem nemir, na trenutke se mi je zdelo kot, da sem rahlo depresivna. Skratka otopela sem. Odločila sem se, da obiščem Ananta Center. Že po nekaj obiskih sem se počutila veliko-mnogo bolje. Energija se mi je začela vračati, notranje sem se umirila, sploh pa gledam na življenje zdaj veliko bolj optimistično-pozitivno kot prej.

Ljubljana, Dolores, 45 let, Odvetnica

Naše podjetje del svojega uspeha dolguje tudi svojim ljubeznivim in strokovnim prodajalcem. Zato je za nas zelo pomembno, da je naš prodajni tim motiviran, vedno dobro razpoložen, z nasmeškom na obrazu, a tudi učinkovit. Program Ananta uporabljamo kot timbilding program in zelo sem zadovoljen: naš prodajni tim je še uspešnejši, zadovoljnih kupcev pa je vedno več.

Ljubljana, Domen Kerman, 28 let, Menedžer, M&D Kerman d.o.o.

Po včerajšnji terapiji sem Saši že opisal, da je bilo telo med samo terapijo zopet neverjetno težko. Predvsem v predelu rame do podlakti in v stopalih na nogi. Takoj po terapiji sem čutil težo/bolečino tudi v glavi (podobna bolečini ko me boli glava). Če sem iskren sem bil prepričan, da bom imel ponoči težave z glavobolom. Tokrat jih ni bilo, celo zaspal sem takoj in spal brez zbujanja vse do 6:30h, kar nisem že dolgo nazaj. Bil je dober spanec in bi verjetno še spal, če ne bi bilo obveznosti……Očitno je res kar pravi Alexandra, da energija v obliki terapije pomaga. Kakorkoli že, bi se Vam rad zahvalil še enkrat za neizmerno prijaznost in pomoč.

Kranj, Vlado, 52 let, Direktor, Medisan d.o.o.

Čutil sem težave z aritmijo in pomanjkanjem energije, saj sem tekom dneva zaradi oscilacije pritiska čutil izredno slabost. Po dveh mesecih programa v Ananta Centru so oscilacije pritiska veliko redkejše, veliko manj jih je in veliko manj so intenzivna, aritmije pa skoraj ne čutim več.

Velike Brusnice, Vlado Ban, 47 let, Direktor, Ban, Inženiring d.o.o.

V Ananta center sem prišel z diagnozo stres, ki mi jo je dal moj osebni zdravnik. Nisem hotel jemati zdravil zato sem prišel v Ananta center, da mi pomagajo rešiti moje stresno poslovno življenje. Po desetih obiskih se je moje stanje stresa popolnoma umirilo, tako da sedaj bolj mirno sprejemam poslovno življenje in končno po nekaj letih čutim, da imam zopet veliko energije. Vsi, ki ste pod stresom morate to doživeti, z besedo se ne da opisati.

Ljubljana, Domen, 35 let, Direktor

Program Ananta zares pomaga našim menedžerjem pri sproščanju, ki je v današnjem hitrem življenjskem tempu izredno pomembno in nujno za doseganje mentalnega in psihičnega ravnotežja, ki nas dela močnejše in odpornejše na stres!

Menedžerji