Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

Pozdravljen/a

Si Ključ do Neskončnega Znanja Shranjenega V Tebi in na Planetu Zemlja. Zato sem Počaščena, da te lahko Popeljem

v Mistični Peru, kjer lahko Spoznaš Varuhe Modrosti, katerih Naloga je Upravljanje Vesolja, da ostane v Smeri, ki mu je bila Namenjena ob Kreaciji.

Pomagam ti Dvigniti nivo Frekvence in Energijskega Nivoja, da se Lahko Srečaš z Varuhi Časa in Modrosti - Perujskimi Šamani.

Mnogi se Zavedajo obstoja Šamanov, pa ne vedo kako Vzpostaviti Stik z Njimi. Pred 4 leti mi je Univerzum, podal to Priložnost, da sem spoznala Perujske Šamane oziroma Qero Šamane iz Andskega Visokogorja. Srečanje je bilo Za mene Ganljivo in Vzpostavila se je Neprecenljiva Vez med nami polna Ljubezni in Spoštovanja.

Moj Resnični Duhovni Pomen, Pot Zdravilke in Reagiranja Resnice na Poti Morale in Svetlobe, so Dobili Pravi Pomen.

Dano mi je, da jih Obiskujem, ker Nama z Aleksandrom Pomagajo pri Osebnostni Rasti Notranje Moči, Dvigovanju Zavedanja in Prebujanju Esence v nama Kdo v Resnici Sva in to po več kot 30 letnem Učenju Duhovnih Modrosti od Kitajskih Mojstrov.

Pri zadnjem srečanju s Šamani, lani poleti, se je Najbolje Dotaknilo mojega Srca in Duše Najmočnejša Zdravilka med Svetimi Rastlinami

Tropskega Gozda - Ayahuasca.

Nudila mi je neverjetno Priložnost Zdravljenja, Čiščenja in Učenja, da sem lahko Ozavestila Čim več Osebnosti in Karakternih Navad, ki me mejujejo v Življenju, pri Doseganju Svobode, Resnice, Ljubezni in Blaginje Sreče.

To je tudi Razlog zakaj Potujem s Aleksandrom v Peru letos poleti, ker sem Razumela Božji Znak, pojdi imaš priložnost Očistiti se več Negativnih Starih Energij, da bo tvoja Zdravilna Moč Močnejša in Tvoja Povezava Neomejena. Kar mi v tem Času Veliko Pomeni, ker ti Lahko Pomagam, Še Hitreje in Učinkovitejše.

Srečna sem, da lahko Sodelujem s Perujskimi Šamani in če Začutiš v Svojem Srcu, da si tudi ti del Najvišje Modrosti in Rajskega Nivoja Energije,

Te Toplo Vabim iz dna Svojega Srca, da greš z nami na Duhovno Povezovanje, Čiščenje, Zdravljenje

v PERU
od 25.07.2023 do 08.08.2023

in z največjo Spoštljivostjo s Teboj Delim Skupne Priložnosti, Modrosti, Učenja, Iniciacije in Zdravljenja, ki jih Šamani pripravljajo Posebej za Našo Ananto Skupino.

Prijaviš se na mail info@ananta.si ali
pokličeš na telefon +386(0)31 447 463

do konca Januarja 2023,
zaradi rezervacije svojega mesta za Potovanje, ker je število mest omejeno.

PROGRAM DUHOVNEGA POTOVANJA V PERU:
PERU 15 DNEVNO POTOVANJE DUHOVNE PREOBRAZBE od 25.7. do 8.8. 2023

Po Šamanski Poti na AYAHUASCO v PERU s Alexandro Debevec

Potovanje zavestne Brezpogojne Ljubezni in Hvaležnosti, potovanje v mistični Peru, da se spomniš svojega Bistva, Esence, Prvinske Narave, Kdo v resnici si. Povabim te v deželo Otrok Sonca, imel boš možnosti učenja Šamanskega načina zdravljenja s Sveto Energijo Andov in raziskal boš lahko najbolj globoke in navdihujoče pokrajine, to je Potovanje Zdravljenja, ki se osredotoča v tvojo globino vase, reševanje tvojih vprašanj in tako si pridobiš nov način pogleda na življenje. V petnajstih dneh se bomo srečali z različnimi osebnimi čiščenji čustev, odpiranju srca, fizičnega telesa, duha in uma in srečanje s Šamani, skupaj z obiskom najmočnejših energetskih mest, kot je kristalni tempelj Machu Picchu, kjer se bomo z vso Ljubeznijo znova povezali s svojimi predniki. Posebnost letošnjega potovanja so poleg Zdravljenja z Zdravilno Rastlino Ayahuasca, še Šamanska Šola in Iniciacija, da stopiš na pot Šamana. Skupaj se bomo sprehodili po starodavnih Inkovskih poteh, ki jih Perujski Šamani ohranjajo žive kot v Inkovskih časih, na Energijsko Duhoven Način.

Na tem potovanju boš imel priložnost poleg zdravilnih Šamanskih tehnik zdravljenja, zdravljenje z zdravilno rastlino Ayahuasca biti blagoslovljen s 3 dnevno delavnico Šamanske šole, kjer boš spoznal Dragoceno Šamansko Modrost iz Andov, Kako se dela z Energijami, Tehnike čiščenja in »Karpay« slovesnost – Obred Iniciacije Ljubezni.

Pojdi z nami na Potovanje Duhovne Preobrazbe.

1. dan – 25. Julij: POTOVANJE Z LETALOM BENETKE - MADRID - LIMA- CUSCO

Odhod izpred Hotela Avstrija Trend Ljubljana, transfer do letališča v Benetkah, kjer v večernih urah poletimo preko Madrida v Limo in tam prestopimo na lokalni avionski prevoz za Cusco.

2. dan – 26. Julij: PREVZEM NA LETALIŠČU V CUSCU - TRANSFER V SVETO DOLINO INKOVSKE ZAPUŠČINE MESTO PISAQ

Ta dan nas bodo pobrali iz letališča po predvidenem prihodu, odpeljali v Sveto Dolino, ki se nahaja na nižji nadmorski višini od Cusca. S počitkom in čajem (mate de coca) se bomo sprostili in prilagodili višini. Čaka nas dobrodošlica s kosilom in po kosilu se cela skupina sreča s Šamani in se pogovorimo o celotnem programu duhovne Šamanske poti Zdravljenja in Učenja.

Pisaq je oddaljen 1h20min stran od Cusca

Vključeno: Kosilo in nastanitev v hotelu

3. dan – 27. Julij: OBISK PISAQA – OBRED ZDRAVLJENJA »YAKU«

Po zajtrku bomo imeli predstavitveni govor s Andskimi Šamani, ki nam bodo razložili kako delujejo, kako bomo izvajali Zdravilne in Energijske obrede, vsak bo imel priložnost izraziti svojo hvaležnost in občutenja namena prihoda v Peru. Sledil bo Sveti Starodavni Obred, ki ga bo vsak deležen osebno Branje s »Coca« listi, kjer boš lahko slišal tisto kar ti je v tistem trenutku najbolj potrebno in v pomoč, kar bo vsakomur namenjeno boljšemu poznavanju sebe in razumevanju vsega na katerih vidikih bo potrebno delati v naslednjih dneh zdravljenja, čiščenja, odpiranja in ozaveščanja.

Nato bomo obiskali arheološko najdišče Pisaq, obiskali bomo Sveto območje, Glavni tempelj, itd. To bo približno trajalo 2 uri vključno s hojo po gori.

Za tem bomo imeli kosilo.

Popoldan bomo deležni našega prvega Svetega Zdravljenja »YAKU« v reki URUBAMBA, Sveta reka, kjer nas bodo Šamani povezovali z VODNO ENERGIJO. Čudovita priložnost za čiščenje čustvene bolečine, strahu in bolečin, ki jih nosiš v sebi.

Imeli bomo priložnost se povezati z naravo in močjo reke, kjer bodo Andski Qero Šamani opravili obred zdravljenja Yaku. YAKU pomeni v »quechua« jeziku vodo, to je bil sveti element, ki je bil in je zelo pomemben ne le za kulturo Inkov, ampak za vse nas je voda, ključnega pomena za življenje, Šamani jo bodo uporabili za čarobno čiščenje našega fizičnega telesa in duha. Andski Šamani nas bodo tu po svojih starodavnih magičnih tehnikah, povezali z našimi tremi pomembnejšimi čakrami: YACHAY (glava) MUNAY (srce) in LLANKAY (sončni pleksus – točko osebne moči).

Ta Sveta Zdravilna tehnika je namenjena razbremenitvi tvojih težkih energij v vodo. Šamani se bodo za naše zdravljenje povezovali z močnimi silami Ukhu Pacha (pod zemljo) Mama Sirena in Inka Huascar.

Po čiščenju se bomo v krogu pogovarjali o občutenjih med čiščenjem, nato pa bomo imeli čas za samostojno raziskovanje mesta.

Vključeno: Zajtrk, Kosilo, nastanitev v hotelu

4. dan – 28. Julij: OBRED »SAN PEDRO«

Ta dan bomo imeli Šamanski obred »San Pedro«. Sveta rastlina »Huachuma« ne deluje na vizijah ampak je zelo močno zdravilo, saj te poveže z Energijo Sonca zato opravljamo obred zunaj v bližini narave ali svetega prostora, zdravilo te lahko tudi popelje v različna stanja zavesti, kjer lahko dosežeš razpustitev nezavednih kompleksov, zakoreninjenih v osebnosti. Šamani bodo glavni steber, ki nas bodo vodili skozi to potovanje, začenši s čistilnimi in zdravilnimi pesmimi, ki nam bodo omogočile širitev naših čutov, da se počutiš pri zemljeno in zaveš se, da si pomemben del tega Svetega Planeta, prav tako ti bo pomagalo razumeti razloge za svoje napačne odločitve, rešiti težave ali preprosto imeti boljše ideje o svoji prihodnosti, bolj boš zaznal in delal s svojimi občutenji in čustvi in ​​če obstajajo katere srčne rane in jih potrebuješ ozdraviti, ti bo ta sveta rastlina pomagala na zelo prijazen način. Postopek te svete rastline lahko traja od 6 do 7 ur in med postopkom se popolnoma zavesten vsega, bolje deluje, ko si v meditaciji in tišini, ker ko si v tišini, se odprejo dušna vrata in bolje vidimo in ozavestimo stvari.

Za pomoč in boljše duhovno potovanje bomo imeli Zvočno Spremljavo Inkovskega načina Zdravljenja, ki ti pomaga na tej dušni poti.

Vključeno: zajtrk, kosilo in nastanitev v hotelu.

5. dan – 29. Julij: Skupinski pogovor – Aguas Calientes – Machu Picchu.

Zjutraj bomo imeli Skupni pogovor, kjer bomo govorili o našem podoživljanju pri zdravljenju s San Pedro Zdravilno učinkovino, popoldne pa se bomo z vlakom odpeljali proti Aguas Calientes, prijetno mesto, kjer se bomo namestili v našem prijetnem hotelu in raziskovali mesto. Imeli bomo prosto popoldne, kjer se lahko odpočijemo v hotelu ali samo obiščemo znamenite termalne izvire, ki se nahajajo 20 min peš iz mesta.

Zvečer bomo imeli Skupinski pogovor in sestanek z vodnikom za vsa navodila za naslednje jutro, ko nas odpeljejo z avtobusom na Inkovsko svetišče Kristalni Tempelj – Machu Picchu.

Vključeno: Zajtrk, nastanitev v hotelu

6. dan – 30. Julij: OBISK KRISTALNEGA TEMPELJA MACHUPICCHU ARHEOLOŠKEGA NAJDIŠČA – CRYSTALNA SLOVESNOST

Kar zgodaj zjutraj bomo odšli na ogled svetišča Machu Picchu z našim oglednim vodičem in Andskimi Šamani Pampamesayoqs. Z avtobusom nas odpeljejo iz Aqua Callientes na Sveto najdišče Machupicchu, vožnja traja približno 30 minut, da bomo lahko ujeli in videli Sončni vzhod nad gorami, takoj preden raziščemo Machupicchu in obiščemo najpomembnejša sveta mesta. Prosili bomo za dovoljenje zaščitnikov, Duhov Svetih Gora, ki so živi in bodo uslišali nas in naše prošnje, ter molitve pred začetkom Kristalne Slovesnosti. Pri Slovesnem Obredu Kristalne Slovesnosti, te bodo skupaj s Kristalom povezovali skupaj s Kristalno Čisto Sveto Energijo Machu Picchuja. Šamani bodo delali na naših treh najpomembnejših čakrah: YACHAY (glava), MUNAY (srce) in LLANKAY (solarni pleksus), za aktiviranje teh energij za nadaljevanje našega normalnega življenja, ko se naše duhovno potovanje v Peruju konča. Lahko imaš s seboj kakšen osebni kristal, ki ti je pri srcu, da bo deležen te svete energije poleg njihovih Svetih Kristalov.

Nato bomo z našim turističnim vodnikom obiskali najpomembnejše svete točke mesta Machu Picchuja.

Z vlakom se bomo vrnili v Ollantaytambo, kjer bomo prenočili.

Vključeno: Zajtrk in nastanitev v hotelu Ollantaytambo

7. dan – 31. Julij: AYAHUASCA – CUSCO CITY

Pobrali nas bodo iz našega hotela ob 8. uri zjutraj in nas odpeljali v Chinchero Huaypo, Šamanski center namenjen Svetim Obredom, kjer se srečamo s Šipibo Šamani – Šamani iz Pukalipe, izolirana comuna v Jungli, kjer nam bodo predstavili Zdravilno Rastlino Ayahuasca, priporočili kaj je pomembno med zdravljenjem in čiščenjem in nam vse razložili kako bo zdravljenje potekalo. Vsak ima možnost vprašati, kar te zanima v povezavi zdravljenja.

Z zdravilnim obredom Ayahuasca bomo začeli po pogovoru, običajno obred traja okoli 4. do 5 ur. Za tem bomo imeli priložnost osebno se pogovoriti s Šamanom, da vsak posebej razloži svojo izkušnjo in na podlagi tega Šaman razloži, kaj je on videl med zdravljenjem in pomen celotnega doživetja, nato nas bodo okoli 18. ure odpeljali nazaj v naš hotel v Cuscu.

Moja osebna izkušnja je bila tako Pozitivna, da je to eden od glavnih razlogov Duhovnega Potovanja v Peru. V tako kratkem času sem očistila neverjetno veliko čustvenih travm v mojem fizičnem in dušnem telesu. Prepoznala toliko osebnostnih navad, ki niso koristne za mene in osebnosti, ki sem si jih razvila v prejšnjih življenjih za preživetje. To mi je največji zaklad, ko se osvobodiš vseh težkih in omejujočih prepričanj. Proces se je nadaljeval še tudi naprej, ko smo se vrnili nazaj v Slovenijo.

Vključeno: Zajtrk, nastanitev v hotelu

8. dan – 1. Avgust: DAN PACHAMAMAS – PACHAMAMA OBRED HAYWARIKUY, PRAZNOVANJE PRAZNIKA MATERE ZEMLJE - OBISK TKALSKEGA CENTRA CHINCHERO

Po zajtrku se bomo odpravili proti Šamanskemu centru »Chinchero Huaypo«, kjer bodo Andski Šamani posebej skupaj z našo skupino praznovali Energijski Dan Matere Zemlje. Imeli bomo priložnost po prihodu v center se pogovarjati o našem Šamanskem potovanju s Ayahuasco, delili izkušnje, občutenja in videnja. Nato bo sledilo praznovanje.

Šamane sem prosila, če lahko praznujemo skupaj, ker je ta dan eden najpomembnejših Šamanskih Praznikov, ker se odpira Portal za povezovanje z Ženstveno Močjo, Žensko Energijo Kozmosa, ki nam prinaša Uravnoteženost in Mir v naša življenja. Ta dan je namenjen praznovanju in sreči, vse skrbi ali slabo voljo je potrebno odmisliti in lahko popolnoma svobodno izražaš svojo srečo, preko petja, plesa igranja na inštrumente…

Po zaključenem Praznovanju se na poti ustavimo v prijetni restavraciji, kjer si bomo privoščili kosilo, nato pa bomo obiščemo znameniti tkalski center kraj, kjer bomo spoznavali starodavne tehnike tkanja, barvanja, umivanja volne. Imate tudi možnost nakupa njihovih prečudovitih izdelkov. Za tem se popoldan vrnemo v hotel.

Vključeno: Zajtrk in nastanitev v hotelu

9. dan – 2. Avgust: PRVI DAN ŠAMANSKEGA IZOBRAŽEVANJA – SACSAYHUAMAN

Ta dan se bomo odpravili 20 min stran od Cusca v bližini Luninega templja na prostem v Sacsayhuaman, kjer se bomo začeli s prvim dnem učenja Andske Šamanske Šole.

IZOBRAŽEVANJE: Spoznali bomo zelo dragoceno znanje, s katerimi energijami Šamani delajo, kako Šamani vidijo svet (različne svetove energij), kako lahko postaneš Zdravilec/Zdravilka, učili se bomo tehnik čiščenja in kako narediti Sveti Prostor.

Vključeno: Zajtrk, kosilo za s seboj, nastanitev v hotelu

10. dan – 3. Avgust: DRUGI DAN IZOBRAŽEVANJA – INKILLTAMBO

Po zajtrku se bomo odpravili proti Inkilltambo, arheološkemu najdišču, da se povežemo s Kay Pacha energijo. V glavnem templju bomo imeli meditacijo za povezovanje z različnimi energijami, ki smo se jih učili prejšnji dan, da preiskusimo še praktično, kar smo se učili.

IZOBRAŽEVANJE: Ta dan bomo spoznali Meso, kaj je Mesa in kako jo lahko uporabljamo za zdravljenje. Spoznali bomo Chakano za odpiranje svetih prostorov in izvajanje obredov.

Vključeno: Zajtrk, nastanitev v hotelu

11. dan – 4. Avgust: CUSCO – PACCHANTA - AUSANGATE

Gora Ausangate, kjer nebo pleše z zemljo, kraj, ki nosi toliko modrosti in je referenca in izhodišče za prihodnje Andske Šamane. Močna Gora Ausangate se nahaja na 4300 metrih nadmorske višine, pokrajina pa je prav osupljivo okrašena s čudovito andsko favno, kot so alpake in lame, pa tudi s čudovito turkizno, modro barvo Svetih jezer, ki po mnenju Šamanov hranijo Sveto energijo. Pobrali nas bodo ob 05.30 uri iz našega hotela in se peljali po južni cesti proti Pacchanti. Vozili se bomo približno 2 uri in pol, ko bomo prispeli v Pacchanta se bomo srečali z našim osebjem, ki nam bo pomagalo v teh 2 dneh. Od tu se odpravimo na goro peš približno hoje 3-4 ure, če se najde kdo, ki ne želi hoditi, obstaja možnost izposoje konja. Lahko se konja najame tudi skupaj še s kom za nošenje prtljage.

Ko prispemo do določene točke, se ustavimo in Šamani naredijo skupaj z nami Sveti obred vstopa na Sveto Goro.

Ob prihodu na cilj se bomo utaborili v Andskih kočah, ponoči pa bomo uživali v razgledu naše Zvezdne galaksije Mlečne Ceste, tukaj imamo priložnost vprašati Šamane, da nam razložijo, kaj več o zvezdah in zakaj je pomembno, da se povežemo s svojo Jedrno Zvezdo.

Vključeno: zajtrk, kosilo za s seboj in večerja

12. dan – 5. Avgust: 3. DAN UČENJA, PRVA INICIACIJA PACCHANTA AUSANGATE

Drugi dan po zajtrku nadaljujemo s Učenjem. Šamani bodo opravili vsakemu Obred Razcveta v enem od Svetih Jezer, da se vrneš k svojemu lastnemu bistvu in se povežeš s svojo zdravilno zvezdo.

IZOBRAŽEVANJE: Učili se bomo o Iniciacijah v Šamansko pot in ta dan bomo prejemali svojo prvo Iniciacijo Pampamesaypq Lininege poti, energije, ki jih bodo Šamani prosili in odprli v našem telesu bo MUNAY energija, Energija ljubezni, da bomo lahko razumeli, se povezovali in prosili za Moč in tako lahko nadaljevali z duhovno potjo. Vsak od Mojstrov bo delil svoje energije in modrosti z obredom Karpay, obredu Iniciacije, da postaneš Paqo oz.Iniciirani Šaman.

Obiskali bomo še nekaj drugih jezer, nato pa se bomo vrnili v Pacchanto, kjer bomo imeli kosilo in lahko uživali v vročih vrelcih, preden se z avtobusom vrnemo nazaj v mesto Cusco.

Vključeno: Zajtrk, kosilo, nastanitev v hotelu

13. dan – 6. Avgust: PROSTI DAN – Po želji – Dan za nakupe

Ta dan si lahko vzamemo kot prost dan za samostojno raziskovanje mesta Cusco, lahko obiščemo Slavni muzej čokolade in opravimo nekaj čokoladnih delavnic ali obiščemo kjer pražijo kavo in si privoščite dober kapučino, morda raziščemo mesto, muzeje ali pa se preprosto sprehodite po Tržnici v Cuscu in posnamete nekaj slik najbolj znanih sosesk v Cusco kot Artisans Hood, ki je San Blas, ali San Cristobal, kjer boste našli čudovito pogled na celotno mesto Cusco.

Priporočamo vam tudi, da obiščete sejem, kjer vam lahko pojasnijo različne kakovosti oblačil iz Alpake in drugih ročnih del.

Zvečer bomo imeli skupinsko večerjo, kjer bomo skupaj uživali s Šamani in vodniki. Za slovo bomo to večerjo imeli v eni od restavracij v Cuscu, ki ima predstavo v živo.

Vključeno: zajtrk, poslovilna večerja, nastanitev v hotelu

14. dan – 7. Avgust: CUSCO / POLET V LIMO

Po zajtrku nas odpeljejo na letališče ob načrtovanem letu, da bomo lahko nadaljevali let v Limo in nato mednarodni let domov v Benetke in prevoz v Ljubljano.

CENA PROGRAMA
5200,00 EUR na osebo v dvoposteljni sobi
5450,00 EUR na osebo v enoposteljni namestitvi
Zagotovili bomo hotele v Cuscu, Machupicchu, Olaytantambu in Pisaqu

CENA PROGRAMA VKLJUČUJE:

 • Vse prevoze / transferje med celotnim potovanjem v Peruju
 • Hotele / namestitev z 11 nočitvami
 • 1 nočitev namestitev kampiranje v koči na gori Ausangate
 • Vstopnice za vlak od Ollantaytambo do Aguas Calientes, ves servis vodičev in osebja, ki skrbi za nas
 • vstopnice za Machu Picchu
 • avtobusna vozovnica za povratno potovanje od Aguas Calientesa do Machupicchuja
 • Obroki: 12 zajtrkov, 2 kosila za s seboj, 4 kosila in 2 večerji
 • Lokalna angleško govoreča pomoč med celotnim potovanjem
 • Svete obrede Zdravljenja, Čiščenja z lokalnimi Qero Šamani
 • Ogled vseh zgoraj omenjenih arheoloških najdišč
 • Prevajalci iz kečua jezika v angleščino in iz angleščine v slovenščino
 • Obred zdravljenja Yaku
 • Branje iz listov Koke
 • 1 Kristalna slovesnost
 • 1 Zdravljenje s San Pedro rastlino
 • 1 Obred z Ayahuasco
 • 3-dnevna delavnica Šamanske šole, vključno z 1 Certifikatom

 • Povratni mednarodni leti v Limo in Cusco Povratni transfer Ljubljana - Benetke
 • Alkoholne pijače, pijače, mineralna voda in drugi osebni stroški ne omenjeni (tj. telefonski klici, pranje perila)
 • Potovalno zavarovanje
 • Dodatne Terapije
 • Ostali izleti, ki niso navedeni v načrtu potovanja

Zaradi Razmer in dogodkov imamo pravico do spremembe programa in cene, zaradi spremembe tečaja EUR - DOLAR.

Toplo Te Vabim iz dna Svojega Srca, da greš z nami na Duhovno Povezovanje, Čiščenje, Zdravljenje

v PERU

od 25.07.2023 do 08.08.2023

in z največjo Spoštljivostjo s Teboj Delim Skupne Priložnosti, Modrosti, Učenja, Iniciacije in Zdravljenja, ki jih Šamani pripravljajo Posebej za Našo Ananto Skupino.

Prijaviš se na mail info@ananta.si ali pokličeš na telefon +386(0)31 447 463

do konca Januarja 2023, zaradi rezervacije svojega mesta za Potovanje, ker je število mest omejeno.

S tem ko narediš korak naprej v Razvoju, Pomagaš narediti korak naprej Celi Človeški Civilizaciji in Celotnemu Univerzumu. Zakaj pa si prišla na Planet Zemlje, če ne iz tega Razloga. Vsebi Nosiš Veliko Poguma in Moči. Dovoli jima, da se Odpreta, Aktivirata in Dane ti Bodo Neomejene Možnosti Zavedanja Modrosti, Sposobnosti in Moči.

Program je narejen tako, da ti bo Dano, da boš Vodena s strani Božanskih Sil pri vsaki Odločitvi, ki jo Sprejemaš in Pričenjaš Verjeti, da se Vedno Nahajaš Na Pravem Mestu ob Pravem Času.

Ves Program je Ustavrjen Posebej za Tebe, da Vsega kar Boš Deležna je Usklajeno za Tvoj Višji Razvoj, Tvojo Višjo Zavest in Tvojo Višjo Evolucijo.

Tvoja Duhovna Učiteljica in Zdravilka Alexandra Debevec