Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

Izkušnje in Prepoznanja Duhovnega Potovanja s Qero Šamani in Ananta skupino v Peruju

S teboj bi rada delila prepoznanja, izkušnje in podoživljanje Duhovnega potovanja s Ananto skupino v Peruju.

Prvi dan mi je bil Izredno Ganljiv, ker se je vsak udeleženec osebno predstavil in izrazil Hvaležnost in Srečo za Prisotnost v Peruju in da sva jih z Aleksandrom lahko seznanila s Pristnimi Andskimi Qero Šamani.

Za nekatere je bilo to vrstno prvo Srečanje, nekateri so že doživeli Šamansko izkušnjo. Vsi so bili Neizmerno Hvaležni, da bodo lahko dva tedna deležni Šamanskega Povezovanja, Zdravljenja in Čiščenja.

Neizmerno sem bila ganjena nad Iskrenostjo in Odprtostjo vsakega posameznika, saj sem Vedela, da jim bo to pomagalo pri nadaljnjih Zdravljenjih in Čiščenjih, ki jih čaka v naslednjih dneh.

Sama sem Ganjenost Čutila, kot da sem Ponovno Doma, kjer je Sprejemanje, Spoštljivost, Razumevanje Zakonov in Delovanje v Skladu Univerzumom, kot ga Razumem Sama, Sprejeto in Razumljeno iz strani Šamanov.

Občutila sem globoko Srečo, Radost in Hvaležnost, da bodo Šamani izmenjali v dveh tednih z nami Energije Modrosti z velikim Spoštovanjem. In tako bomo vsi skupaj pošiljali Svetlobo, Ljubezen in Energije po celi polobli, še posebej na Praznik Matere Zemlje in na Daritvi na Sveti Gori Ausangate.

Branje iz Koka Listov je vsakomur podalo točno tisto, kar je bilo potrebno, da smo slišali in potrebovali, da ozavestimo. Dobila sem močno potrditev, da sem Močna Zdravilka in da hodim po Šamanski poti, tako, da se mi je Vera v Sebe in Zdravilne Sposobnosti učvrstila in usedla globlje v Dušo in premagala dvome o svojih Zdravilskih Sposobnostih. Potrditev mi je dala novega Zagona za Zdravljenje, s tem tudi nekaj sprememb v organizaciji svojega časa in prekrasnega dela z vami, strankami, željne spoznanja sebe, svojih Potencialov. Tako ti pomagam Zdraviti tvoja Čustva, slabo Samopodobo in Močne Travme, ki prihajajo pri Zdravljenju, ki ti jih izzovem na Površje pri Posredovanju Zdravilnih Energij.

Šamanska Neizmerna Povezanost z Vsem Obstojem, Univerzumom, Mati Zemljo, Sveto Energijo Gora, Svetim Rastlinam in Živalskim Svetom je nekaj, kar so nam Obujali, Odpirali, da so nas lahko Povezovali s Svetimi Energijami in Duhovi Svetih Energij smo se Odzivali, v Občutenju Močnih Čustev in Fizičnih Moči in tudi Odziva naravnih pojavov, kot je bil prihod Družine Kondorjev, ko so nas Šamani Povezovali s Svetimi Energijami Kondorja v Kondorjevem Templju, v Ollantaytambu in pri Svetem Prazniku Matere Zemlje, Daritvi Matere Zemlje so Duhovna Bitja Okoli Sonca naredili Mavrični Obroč, Znak Spoštovanja Naše Prisotnosti, Darovanja in Veselja, da bomo to Znanje Sprejeli, ga Delili in Učili naprej.

Pri Daritvi Materi Zemlji, Vesolju in Svetim Energijam Gora, sem vedno Ganjena, kaj vse Šamani Darujejo in Prosijo za Nas in vsak je imel tudi svojo Možnost Darovati Materi Zemlji Svojo Željo preko treh Koka Listov, ki smo jih kasneje dali v Daritev Materi Zemlji. Praznik Matere Zemlje je eden Največjih Šamanskih praznikov in to je bil tudi glavni razlog, da smo izbrali termin v poletnem času, da smo bili lahko Deležni teh posebnih Energij praznika Matere Zemlje.

Na isti dan Praznika Matere Zemlje 1.Avgusta, je tudi moj Praznik in Praznovanje se je nadaljevalo z praznovanjem Mojega Rojstnega dne, kjer sem čutila neizmerno Hvaležnost Janet, ker je pripravila Torto. Zelo Srečna sem bila, ker sem bila obdana z Energijami Radosti, Sreče in Plemenitosti, kar sem si vedno želela za svoj Rojstni Dan, vseh čestitk Ananta skupine in prečudovitih darilc presenečenja.

Seveda ne smem pozabiti, da je bilo to potovanje namenjeno Zdravljenju našega Fizičnega in Dušnega Telesa in je bil vsak dan zelo intenziven, poln Doživetij, Čiščenja, Zdravljenja in priložnosti, da sem lahko ozavestila kaj vse se v meni dogaja je bilo mnogo in zelo hitro sem vse prepoznavala.

V meni se je veliko stvari Odprlo in ena izmed Dragocenih pridobitev je Pisanje Direktno iz Duše in Srca. Prej moje Zaupanje v moja Občutenja ni bilo tako jasno in sem vedno poslušala ali iskala besede oziroma razlage, da sem lahko napisala, kaj občutim in zaznavam v sebi. To mi zelo veliko pomeni, ker lahko Svoj Potencial Uporabljam direktno in dolgoletno duhovno delo in razvoj zavedanja, vlaganje časa in denarja v sebe je Povrnjeno. Hvala.

Pri Zdravilnih Šamanskih Obredih, še posebej z Najmočnejšo Zdravilno Rastlino Ayahuasca, sem veliko stvari počistila v svojem telesu, duši, svojem umu in srcu, najbolj očitno je bilo čiščenje slabosti, ki me je spremljala že od otroštva pri vožnjah s avomobilom, avtobusom, ladjo,… Zdaj te slabosti ni več. Zelo Hvaležna.

Dragoceno prepoznanje, ki me je spremljalo skozi življenje, je bilo, da me je bilo strah motečih in negativnih energij, pri ljudeh, še posebej pri zdravilnih terapijah, ki jih izvajam. Ko je to prišlo na površje so mi Šamani pomagali očistiti, ta strah, še posebej pri Čiščenju s Sveto reko Urubamba, “Yaku Healing” z vodo. Od Mojstra Benita sem dobila, še dodatne napotke, kako se ubraniti, pred motečimi Energijami, ki me spravljajo iz Osebnega Miru, Občutenja Ljubezni, Sreče in Obilja.

Seveda je pustil Poseben Pečat obisk Kristalnega Templja Machupicchja, kjer sem v Sončnem vremenu lahko Občudovala lepote Machupicchja, kjer smo na pohodu na Goro Machupicchu našli Miren kraj, kjer so Šamani lahko opravili Dragocen Kristalni Obred. Povezali so nas s Kristalno Čisto Energijo Machupicchuja. Z Odprtim Srcem in Hvaležnostjo sem Sprejemala te Veličastne Energije, ki jih še danes lahko Uporabim pri Zdravljenju pri Privatni Terapiji v Ananta Centru, ko se Povezujem s Teboj, Tvojim Duhom in Virom in vsem Svetlobnimi Duhovi, kar je Potrebno za Tebe v danem trenutku Zdravljenja.

Poleg povezovanja s Kristalno Čisto Energijo na gori Machupicchu sem imela posebno priložnost podoživeti Obred Mojstra Benita za vstop v Sončev Tempelj v mestu Machupicchu in videla sem kje je živel Duhovno najbolj čaščen Altomasajo Šaman, ki je skrbel za energijsko visoke vibracije Sončevega Templja. Spal je na kožah na tleh, kar mu je omogočalo najmočnejšo povezavo z Materjo Zemljo in Ostalimi Kristalnimi Energijami Machupicchuja.

Šamani so zelo dobro nasledili Modrosti Inkov, kako na Planetu Zemlja Obdržati Frekvenco Ravnotežja, Nasledili so Jezik Astrologije in Astronomije, ki sta jezika Univerzuma.

Zelo dobro vedo, da se okoli Planeta Zemlje, nahajajo sloji Energijskih mrež, da doživiš čas iz različnih časovnih okvirov. Da lahko Vstopiš v Planetarno Telo, je potrebno z velikim Spoštovanjem vstopiti v Portal, ki te povede v tiste realnosti Planeta, kjer obstajajo Čuteča Življenja.

S prehajanje skozi Portal, dostopaš do vseh različnih Realnosti, časovnih okvirov in koridorjev, ki tečejo v tem Portalu. Če premakneš ali prestaviš Mrežo, prečkaš Portal, istočasno si sposoben Vstopiti v Pretekle, Sedanje in Prihodnje Svetove.

Portali so Varovalne Naprave Okoli Planetov. Lastništvo, Ustvarjanje in Izdelovanje Portalov je Veličastna Naloga. To je Šamanov generacije in generacije uspelo ohraniti. Da Portal ostane Odprt je Potrebno Vzdrževati Frekvenco Energije Ljubezni. To je tudi moj Cilj, da to naredimo Odgovorno in z vso Spoštljivostjo tudi v Sloveniji.

Naupa Iglesia Tempelj, v Osrčju Andov, so nas Šamani Povezovali s svojimi Svetimi Predniki. Lansko leto so me povezovali s svojimi Duhovnimi Predniki, ki so že dosegli svoj cilj in sedaj pomagajo meni na Mojem Dušnem Poslanstvu, da ga lahko dosežem sedaj tu na Zemlji in pomagam z Ostalimi Dvigniti Nivo vibracije Zemlje in Rešimo Človeško Civilizacijo. Letos pa so me povezovali s svojimi starši, mami in očetom, ker mi stalno stojita in me podpirata v Svetlobnem svetu. Vsakokrat je bilo za mene polno ganljivih občutenj. Tako, da sem se vsem svojim prednikom in staršem, lahko iz Srca zahvalila za podporo in vse kar so storili za mene.

Pri zdravljenju s “Chumpy” Kamni, eni od najstarejših Zdravilnih Tehnik, ki jo prakticirajo Qero Šamani in so edini, ki imajo to znanje. Je najbolj Celosten Obred Zdravljenja, Čiščenja in Opolnomočenja, našega Duhovnega in Fizičnega Telesa. “The Chumpy Khuya” ali Zdravilni Kamni, je Zdravilni Obred, kjer so nas Šamani Povezali s 7 Duhovi Magičnih Vodnikov in Svetimi Živalmi. To so:

SONCE
KONDOR
LUNA
PUMA
MAMA COCA
KOLIBRIJ
VELIKA KAČA

Zdravljenje je odprlo naše Energijske Centre za Čiščenje in Zdravljenje, kjer so Šamani uporabljali samo Energije, ki Odpirajo tvoje Duhovno Bogastvo.

Obred Zdravljenja je izgledal zelo preprost proces sredi gozdička, ampak so vse sile pri mojem Zdravljenju, usmerile v prvi in drugi Energijski Center in Veliko Energije je steklo v ta predel, kar sem kasneje močno občutila preko močnih bolečin, ki so se zaključile z Najmočnejšim Zdravljenjem, ki sem ga bila deležna, s Ayahuasco.

Že ob prvem obisku v Peruju, mi je znanje Zdravljenja s “Chumpy” Kamni predal Mojster Šaman Avgustin in seveda sem ob tem dobila tudi posvečene Kamne 7-ih sil, ki jih sedaj tudi sama zelo uspešno Uporabljam, Tehniko Zdravljenja v Ananta Centru.

Sledil je dan, ki je najbolj Zaznamoval mojo Osebnost in prinesel Toliko Pozitivnega v Moje in Aleksandrovo Življenje, Ljubezen, Mir, Povezanost in Srečo.

Poleg vseh Dragocenih Šamanskih Zdravljenj, Energijskih Čiščenj in Povezovanj, je Zdravljenje s Ayahuasco, Tropsko Najmočnejšo Zdravilno Rastlino v nekaj urah Očistilo Toliko Nepotrebnih in Slabih Energij v Mojem in Fizičnem Telesu, Celično Genetskem Zapisu (DNK) in Genetsko Karmičnih Nakopičenih Čustev, še posebej Žalosti in Strahu.

Vzpostavila sem Posebno Povezavo z Zdravilno Rastlino Ayahuasca, kot neka Fina Zelo močna Dama, z Izredno Finim in Močnim Globokim Glasom, katero sem z velikim Spoštovanjem sprejela. Občutila sem njeno Moč, Zdravilno Moč, ki je močneje od Tebe in zato sem se z velikim spoštovanjem do nje odprla in se ji predala, da je lahko Zdravila delček po delček mojega telesa.

Poleg Zdravljenja Zdravilne Rastline Ayahuasce, mi je Popeljala in pomagala Pokazati, Ozavestiti in me Učila, kaj je potrebno, da Prepoznam in spremenim v Svoji Osebnosti. Ponavljala mi je toliko časa, tudi preko sanj, da sem prepoznala, ozavestila in sprejela, ne glede kako je bilo boleče ali žalostno. Proces se še vedno odvija in sem ji neizmerno hvaležna, kaj vse mi kaže in me uči, da spremenim v svoji osebnosti in očistim vse karakterne lastnosti, ki niso koristne za mene.

Tako Intenzivnega in Toliko naenkrat, Popolnega Zdravljenja. še nisem izkusila.
Če te karkoli zanima v Povezavi s Ayahuasco, z veseljem delim izkušnjo s teboj.

Še isti dan, me je čakal še Šamanski Poročni Obred, kjer sem bila Ganjena, za kaj vse so Šamani Prosili Sile Univerzuma, Matere Zemlje, Svete Energije Gora, za najini Zaščito, Zdravje, Povezavo za najini Srci in Duha za Srečno Ljubezen, ki sem jo ves čas Poročnega Obreda tudi čutila, kot da sva z Aleksandrom lebdela na oblakih, obdana z Brezskrbnostjo, Cvetjem in polno Srečne Ljubezni.

Nisem še doživela, da bi imel nekdo toliko sposobnosti, da bi prosil za mene in za Aleksandra, za toliko Dobrega, Pozitivnega, Srečnega in Ljubečega.

Še Oblačka sta naju počastila in se združila simbolično kot midva s Aleksandrom.

Šamani naju že dobro poznajo, vedo, da sva na svoji Duhovni Poti, da nama veliko pomeni, da se Poveževa, Očistiva Potrebna Čustva in umakneva Sebe in Vedo, kaj vse je Potrebno Prehoditi, ko hodiš po Duhovni Poti Rasti, doseganja svojega Bistva in Poslanstva.

S Šamani sva z Aleksandrom vzpostavila posebno Povezavo, ki mi je Neprecenljiva. Ko vidim in čutim, da me nekdo stalno brez kakršnih pogojev Podpira na Duhovni Rasti in Predajanju Znanja naprej drugim željni Resnice in Modrosti in ti želi Najboljše v vsem, sem Ganjena. Vedno Prosijo Mati Zemljo in Sile Univerzuma za Podporo za mene, da Lepo Poskrbi za Naju z Aleksandrom. Kaj bi si lahko želela še kaj lepšega v Življenju. Hvala in hvaležna sem Šamanom za vse.

Za vrhunec vsega Potovanja, Zdravljenja in Povezovanja, nas je zadnji dan čakal še podvig na 4600m nadmorske višine na Sveto Goro Ausangate. Gora, ki jo Šamani najbolj častijo in so zelo srečni, kadar jo obiščejo, ker se tudi oni napolnijo z Svetimi Energijami Gore. Generacije in Generacije Šamanov že vzdržujejo Odprt Portal, na najbolj Spoštljiv način, da lahko vsakdo stopa v Rajsko Okolje Energij, kjer smo imeli možnost prespati, da so nas energije popolnoma prežele, opravili Daritveni Obred, ker se v Tako Močnem in Svetem Energijskem Polju vse Prošnje, ki prihajajo Iskreno iz Srca, so uslišane in se Uresničijo.

Vse Obrede smo delali z Veliko Spoštljivostjo in Odgovornostjo. Ob Kristalno Čistem Jezeru, so nas Šamani Povezovali, Čistili in aktivirali našo notranjo Moč, za nadaljne opolnomočenje in razvijanje svoje notranje moči in Potencialov.

Zadnji dan pred odhodom v Slovenijo, se je vsem prilegel prost dan, ki smo ga preživeli na Tržnici v Cuscu, Kavarni kjer pražijo Perujsko Kavo in ogledali smo si Observatorij, ki skrbijo za mlade živali, ker drugače ne bi same preživele v divjini. Tam smo lahko od blizu videli samico Kondorja in jo celo božali. Neverjetna Izkušnja srečanja s tako Plemenito žival, ki velja za najbolj Zvesto žival v živalskem svetu in nosi najvišjo vibracijo Energije Univerzuma.

Polni Prepoznanj, Obogateni z Energijami in Občutenji Zdravljenja in doživetij kot celostna skupina Ananta, smo se veseli in hvaležni Vrnili domov v Slovenijo.

Izpolnila sem svoje Poslanstvo. Poklicana sem bila od sil strani neba, da Popeljem Skupino 16 dušic na Opolnomočenje, Zdravljenje, Učenje o Univerzumu, Spoznavanje Sebe in skupaj s Aleksandrom in Janet smo to Uspeli.

Ko bom dobila naslednji vzgib Sil Univerzuma, Peljem z vso Ljubeznijo naslednjo skupino, da omogočim tistemu, ki je pripravljen narediti naslednji korak v svoji osebnostni rasti in Duhovni poti v svojem Življenju. Pripravljen pomeni, pogledati globlje v Sebe, se Odpreti v Srcu in Iskreno hoditi po svoji Duhovni Poti doseganja svojega bistva in poslanstva.

S Aleksandrom sva se tokrat iz Vsega Srca Opravila delo, da bi lahko vsakdo bil deležen Šamanskega Zdravljenja in Čiščenja Fizičnega Telesa, Uma, Duha in Srca. Da vsakdo naredi korak naprej na svoji poti razvoja in reagiranja Resnice in soipo ven iz Sanj in Omejenega, da lažje naredi korak na poti Svobode, Harmonije, Ljubezni in Miru. Uspelo nama je. Hvaležna vsakemu, ki se je podal na to pot in se še bo podal in vsem tistim, ki to preberete.

V naslednji skupini, ki bo Potovala z nama s Aleksandrom v Peru, bom poleg Dragocenih Tehnik Šamanskega Zdravljenja, vključila poleg Zdravljenja z Zdravilno Rastlino Ayahuasco, še Zdravljenje s kaktusom “San Pedro”. Izkoristila bom tudi to priložnost, da nam Šamani Predajo dragoceno svoje znanje Zdravljenja n Povezovanja in razumevanje Sil in Energij Univerzuma. Kjer bo vsak udeleženec prejel tudi Certifikat pri uspešno opravljenem Šamanskem Učenju.

Vse informacije lahko spremljate na
FB Ananta
spletni strani: www.ananta.si
ali se oglasiš osebno v Ananta Centru po predhodnem
naročilu po telefonu: +386(0)31 447 463