Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

Ananta Intenziv Lepena
19. 6. – 23. 6. 2022
v Času Poletnega Solsticija – Vrhunca Moči za
MANIFESTIRANJE in POVEZOVANJE

Pozdravljen

Na Tvojo Potrebo in Prošnjo pripravljam Petdnevni
Ananta Intenzivni Program v Lepeni
od 19.06. do 23.06. 2022
z namero
PONUJENA ti je VELIČASTNA
Priložnost, da ZAHTEVAŠ Svojo MOČ
in POVEZAVO nazaj
z LJUBEZNIJO

V Zahvalo vsem Prečudovitim Dušicam, ki ste stopile v Najino Življenje z Aleksandrom, seveda si to tudi Ti, pripravljam na Tvojo Željo,
Ananta Intenziv v Lepeni.

Osebno te Podprem, v ključnem času Ustvarjanja Radosti, Kreativnosti in Ljubezni do Sebe. Tako se lahko poglobiš v Svoje Globine in Srce ter Pogumno slediš Resnici, ki jo nosiš v Sebi.

To se vse odvija ko ti posredovanjem Močne Tokove Energije, kar rodi veliko Zdravilne Magične Moči, to pa na površje prinese bolečine, čustva, stara prepričanja, ki ti jih pomagam ozavestiti, se z njimi soočiti in s tem sprostiti dušno bolečino, ki je močnejša od fizične bolečine, ki jo nosiš v sebi.

Zaradi 30 letnih izkušenj Uporabljanja Zdravilne Moči, bom tudi tebi Odprla Pot in Možnost, da v tebi Pokažem, da si Zdravilka v pravem Pomenu besede, tako, da boš skozi Proces Zdravljenja Same Sebe, lahko Začutila Svoje Vibracije Energijskega Telesa Zdravilne Moči in to bo navdahnilo tudi druge okoli Tebe, da se odločijo za Ozdravitev.

V osnovi si Ustvarjena iz Ljubezni, polne Zdravja, Miru in Inteligence, zato bom ustvarjala za tebe na Ananta Intenzivu v Lepeni Energijsko Polje, da boš lahko Aktivirala, Občutila vse to tudi v Sebi. Pri tem se ti lahko odpirajo rane, ki si si jih ustvarila in imaš možnost se osvoboditi veliko žalosti, jeze, nepravih strasti in odrezanosti, kjer te skozi Zdravljenje podpiram in ti Pomagam vse to Odpuščati.

Seveda se bo to odvijalo vse v Prečudovitem Triglavskem narodnem Parku, preplavljeno s Polno Svete Energije Gora in Moči reke Soče, ki Izvira zelo blizu Lepene.

Na Ananta Intenzivu v Lepeni, boš Občutila Brezmejno Edinstveno Polje Ljubezni, ko enkrat občutiš to, lahko Sproščeno Živiš Svoje Življenje. S tem si lahko Ustvariš Temelje po katerih lahko napreduješ v svojem vsakodnevnem razvoju. Ko lahko živiš po teh merilih, boš lahko Zahtevala Svojo Moč nazaj in Uporabila Svoje Nasledstvo Neprecenljivih Vrednosti -
Povezavo s svojim Duhom in Izvorom.

Zakaj je pomembno, da je Tvoje Energijsko Polje Obogateno z Ljubeznijo?
Pokazala ti bom, ko je nekaj Dovolj Obogateno z Ljubeznijo, te to Energijsko Polje Ščiti, ter te Usmerja, da se osredotočaš še na sprejemanje Razširjenega Koncepta.

V takem stanju tvoja Biološka Struktura Odgovarja Elektromagnetnemu valovanju, da lahko sprejemaš Informacije.

Vsakdo je prišel z namenom, da Odkrije Specifično Informacijo. Zato te Popeljem na nivoje Višjih Vibracij, kjer ti pomagam te Učiti in Odpirati Svoj Srčni Center, ker jo to ena ključnih stvari, ki jo je potrebno, da jo narediš, za sprejemanje in razumevanje Informacij in Resnice.

Učim te Povezovanja s tvojim Bistvom - Duhom in Čutiti Razumevanja Same Sebe in druge, ker premoreš v sebi Ogromno Poguma, Sočutja in Občutenja Ljubezni. S tem spregledaš, kako se lotiti Vsakodnevnih Izzivov v življenju.

Lahko si Srečna, če čutiš vzgib v Sebi in stopaš po poti Izpopolnjevanja in si se Prijavila na 5 dnevni Ananta Intenziv v Lepeni.

Kjer boš dobila Znanje in MOČ:

  • Kako Aktivirati Zdravilno MOČ v SEBI
  • Ker Ti bom Razširjala Tvoj Um, da boš Globlje Spoznavala Sebe, ker te to vodi v SVOBODO
  • Kako Poudarjati sposobnosti MANIFESTIRANJA SRČNIH ŽELJA
  • Pomembno Znanje Kako Obvladati LASTNO ENERGIJSKO POLJE npr. Kako se Ogreti, če ti je Hladno
  • Ponujena ti bo Priložnost Povezati se s Svojim Duhom in Izvorom - Univerzumom, ker se v tej Poziciji Spomniš Kdo v Resnici Si, Svojega Bistva, Imaš Jasen Um in Točno veš, kaj je prav in kaj ne
  • Kako Premagovati Strah pred prepoznavanjem RESNICE
  • Za Prebujanje Živeče Knjižnice v Tebi, ker Živeča Knjižnica je dostopna samo preko Tebe. Si ključna komponenta v njej, si Častno svetlobno Bitje

Če čutiš vzgib, da se nam pridružiš imaš veliko Srečo se lahko prijaviš do 31. Maja, svojo prijavo
napišeš na mail info@ananta.si
ali pokliči +386 31 447 463
ali osebno v Ananta Centru

Število Ležišč je OMEJENO.

Si toplo dobrodošla na
Ananta Intenzivni Program v Lepeni
od 19.06. do 23.06. 2022
z namero
PONUJENA ti je VELIČASTNA Priložnost,
da ZAHTEVAŠ Svojo MOČ
in POVEZAVO nazaj
z LJUBEZNIJO

Prijave na info@ananta.si / +386 31 447 463

Pokazala Ti bom, da je vsa Eksistenca Napojena z Močjo tako Si tudi Ti.
Z namenom, ker Si Izzvana, da spregledaš delno izdelan z Razumom Zavajajoč posel s Strahom, ki je preplavljen Preko Planeta Zemlje, ti pomagam se soočiti s Strahom, ga Sprostiti z Zavedanjem, da dvigneš Sebe in Človeštvo na Nivo Vibracije Ljubezni.
Pomagala Ti Bom vzdrževati Zaupanje v Lastna Občutenja, ker te to vodi v Pozitiven Izhod za tvoje dnevne izzive in preizkušnje.
Težji ko je Izziv ali Lekcija, Večji Dosežki in Uspehi jim Sledijo.

Tvoje Izbire in Tveganja, ki si jih pripravljena prevzeti v tem času, so zelo pomembne za Proces Krepitve Lastne:

  • Odločnosti, Povezanosti
  • Prebujanja prepoznanj Resnice,
  • Uporaba Lastne Moči

Pokazala ti bom kako sta kombinacija ZAVEDANJA in OSEBNO OKREPLJENJE MOČI, neločljivo povezana in je bilo od davnih časov Čuvam ZAKLAD in cenjeno kot ESENCIALNA KODA MODROSTI, zato so jo Uporabljali kot temelj za VZDRŽEVANJE VITALNE SILE OBSTOJA.

To staro znanje je bilo dolgo časa Izgubljeno in sedaj se vrača nazaj in se oživlja v naravnem prostoru tvojih vrednot.
Razložim Ti zakaj Občutiš Močan zagon, ki te vodi v Stanje Višjega ZAVEDANJA in OBČUTLJIVOSTI, ker te vse to vodi v SPOZNANJE SEBE, ČUTITI KAJ OBČUTIŠ, ZDRAVLJENJE, POVEZANOST S SEBOJ in FIZIČNIM TELESOM, VIŠJIM JAZOM in IZVOROM – UNIVERZUMOM.

Na Tretmajih boš dobrodošla z vsakodnevnimi iskrenimi vprašanji o situacijah, lekcijami in čustvenih občutij, ki ti bodo pomagali se odpirati na DUŠNEM IN SRČNEM NIVOJU za NAJDRAGOCENEJŠE BOŽANSKE ENERGIJE STVARNIKA.

Poiskala sem Posebno Energijsko Področje, ki ti bo od zunaj Pomagalo Pospešiti Razvoj Notranjih Procesov.
Tretmaji na Ananta Intenzivu, bodo Zaradi Tega Samo Še Močnejši.

Za Energijsko polje, ki ga Bom ustvarjala za Tebe Boš v Ljubeče Varnem Okolju imela priložnost deliti z menoj in zelo Razumevajočo Skupino, tvoje najintimnejše bolečine in strahove, kar bo omogočilo Močno Energijsko Zdravilno Silo, kjer boš lahko to kar Si in Iskrena do Sebe in do Drugih okoli Tebe.

To Predstavlja izziv premagati Sram, Strah pred Izgubo, Osamljenostjo, ampak ko premagaš vse Omejeno Prepričanje se počutiš neizmerno Srečno, Olajšano in Svobodno.

Poudarjala bom Posebej za Tebe, kako je Planet Zemlja Prečudovita Zakladnica, tako Globoka in Veličastna.
V sebi boš tako lahko Občutila Lepoto Znotraj Sebe in jo pustila Utripati Znotraj Svojega Lastnega Bitja. Takoj ko dovoliš tej Lepoti, da vstopi v Tebe, se te globoko dotakne in Ozavestiš in Občutiš Lepoto Narave, Matere Zemlje in Tega Trenutka.

Z Aleksandrom te Bova Zelo Srečna, za tvoje Zaupanje, na Ananta Intenzivu v Lepeni kjer bova Iskreno delila na Ljubezniv način Resnico.

Petdnevni Program skupaj s Cenikom vsebuje:

Hvala vsem in še posebej Tebi, ker si že Prijavljena, ker nama tako z Aleksandrom Pomagaš dvigovati ZAVEDANJE in VIBRACIJO LJUBEZNI, ki je največji ZAKLAD TEGA ČASA.

Za vse kar te zanima nama prosim
Napiši: info@ananta.si ali
Pokliči: +386 31 447 463
za več informacij se lahko oglasiš osebno v Ananta Centru


S Hvaležnostjo te Pričakujeva

Aleksander & Alexandra