Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

PERU

15 DNEVNO POTOVANJE DUHOVNE PREOBRAZBE

od 28.7.2022 do 11.8.2022

DOŽIVI PERU S QERO ŠAMANI IN ALEXANDRO DEBEVEC

Potovanje zavestne Brezpogojne Ljubezni in Hvaležnosti, potovanje v mistični Peru, da se spomniš svojega bistva, esence, narave, kdo v resnici si. Povabim te v deželo Otrok Sonca, imel boš možnosti učenja Šamanskega načina zdravljenja s Sveto Energijo Andov in raziskal boš lahko najbolj globoke in navdihujoče pokrajine, to je Potovanje Zdravljenja, ki se osredotoča na tebe, tvoje reševanje vprašanj in tako si pridobiš nov način pogleda na življenja. V štirinajstih dneh se bomo srečali z različnimi osebnimi čiščenji čustev, odpiranju srca, fizičnega telesa, duha in uma in srečanje s Šamani, skupaj z obiskom najmočnejših energetskih mest, kot je kristalni tempelj Machu Picchu, kjer se bomo z vso Ljubeznijo znova povezali s svojimi predniki. Tako se bomo skupaj sprehodili na Potovanju Duhovne Preobrazbe.

Oglej si VIDEO predstavitve PROGRAMA direktno iz PERUJA s strani ANDSKIH ŠAMANOV

Oglej si VIDEO Blagoslovi Mojstra Danila

1. DAN – 28. Julij: POTOVANJE Z LETALOM BENETKE - MADRID - LIMA - CUSCO

Odhod izpred Hotela Avstrija Trend Ljubljana, transfer do letališča v Benetkah, kjer v večernih urah poletimo preko Madrida v Limo in tam prestopimo na lokalni avionski prevoz za Cusco.

2. DAN – 29. Julij: PREVOZ IZ LETALIŠČA V CUSCU V SVETO DOLINO INKOVSKO ZAPUŠČINO V OLLANTAYTAMBO

Ta dan nas bodo iz letališča po predvidenem prihodu, odpeljali v Sveto dolino, ki se nahaja na nižji nadmorski višini od Cusca. S počitkom in čajem (mate de coca) se bomo sprostili in prilagodili višini. Zvečer nas čaka dobrodošlica z večerjo in naslednji dan se bomo pridružili celotni skupini, da začnemo duhovno zdravljenje in potovanje.

Ollantaytambo se nahaja 2 uri stran od Cusca

Vključeno: Večerja in nastanitev v hotelu

3. DAN – 30. Julij OBISK OLLANTAYTAMBA “KONDORJEV TEMPELJ” S KONDORJEVIMI PERESI OBNOVIJO NAŠE ENERGIJE – Oracle branje

Po zajtrku bomo imeli pogovor z Andskimi Šamani, ki nam bodo razložili kako delujejo, kako bodo izvajali zdravljenja in energijske obrede. Nato bomo imeli zasebno posvetovanje z Šamanom, kar bo pomenilo, da te Mojster Šaman bolje spozna in ve na katerih vidikih bo delal v naslednjih dneh programa na tebi.

Nato se bomo sprehodili do znamenitega mesta Inkov, kjer nas bo popeljalo v preteklost, saj je vsa arhitektura ohranjena iz Inkovskih časov, velike palače, stene, terase, kjer danes ljudje živijo vsakodnevno življenje, lahko naredimo nekaj fotografij, nato pa bomo obiskali Arheološko najdišče Ollantaytambo, kjer bo vodnik povedal o tem čarobnem templju Inkov, obiskali bomo tempelj Sonca, okna in kopel za princese.

Obiskali bomo Kondorjev tempelj, kjer bomo meditirali in povezali svoja srca z energijo Hanaq Pacha, Šaman pa bo opravil čiščenje in prosil totemu živali, naj obnovi našo energijo in prosi za dobro energijo za naše življenje.

Vključeno: Zajtrk, kosilo in nastanitev v hotelu.

4. DAN – 31. Julij: OBRED ZDRAVLJENJA »YAKU« OB SVETI REKI URUBAMBA OB MESTU OLLANTAYTAMBO

Nato se bomo približali naravi in reki, kjer bodo Andski Qeros Šamani opravili obred zdravljenja Yaku. YAKU pomeni v quechua jeziku vodo, to je bil sveti element, ki je bil in je zelo pomemben ne le za kulturo Inkov, ampak za mnoge druge je voda, ki se jo uporablja za čarobno čiščenje našega fizičnega telesa in tudi duha. Andski šamani nas bodo tu po svojih starodavnih magičnih tehnikah, povezali z našimi tremi pomembnejšimi čakrami: YACHAY (glava) MUNAY (srce) in LLANKAY (sončni pleksus – točko osebne moči).

Ta zdravilna tehnika je namenjena razbremenitvi tvoje težke energije v vodo. Šamani bodo delali z močnimi silami Ukhu Pacha (pod zemljo) Mama Sirena in Inka Huascar.

Pogovarjali se bomo v krogu, nato pa bomo imeli čas za samostojno raziskovanje mesta.

Vključeno: Zajtrk, nastanitev v hotelu

5. DAN – 1. Avg.: PACHAMAMA DARITEV HAYWARIKUY, TKANJE ČINČEROV, OBISK CENTRA

Po zajtrku se bomo odpravili proti Chinchero Huaypo, kjer nas bodo Andski Šamani pričakali na praznovanje dneva Energije Matere Zemlje! Ta dan bomo praznovali skupaj, tako dragocen in pomemben dan, ko se odpira portal za povezovanje z Ženstveno Energijo Univerzuma. Kozmos nam prinaša v večji meri ravnovesje in mir v naše življenje, še posebej na ta dan.

Na poti se bomo ustavili v prijetni restavraciji, kjer si lahko privoščite kosilo, nato pa si bomo ogledali znameniti tkalski center kraj, kjer bomo spoznavali starodavne tehnike tkanja in njihovega postopka predelave, popoldan se bomo vrnili v hotel.

Vključeno: Zajtrk in nastanitev v hotelu

6. DAN – 2. Avg.: AGUAS CALIENTES

Zjutraj se bomo z vlakom odpeljali proti Aguas Calientesu, mestu, ki nas vodi do svetega energijskega mesta Machupicchu, kjer se bomo nastanili v našem prijetnem hotelu in raziskali mesto. Imeli bomo prosto popoldne, kjer se lahko spočijemo v hotelu ali pa obiščemo znamenite terme, ki so oddaljene 20 min hoje od mesta.

Zvečer bomo imeli pogovor v krogu in napotke, ki nam jih bo podal turistični vodič.

Vključeno: Zajtrk, nastanitev v hotelu

7. DAN – 3. Avg.: OBIŠČEMO ARHEOLOŠKO NAJDIŠČE KRISTALNI TEMPELJ MACHU PICCHU – KRISTALNA SLOVESNOST

Kar zgodaj zjutraj bomo odšli na ogled svetišča Machu Picchu z našim oglednim vodnikom in Andskimi Šamani Pampamesayoqs, se bomo z avtobusom peljali približno 30 minut, da bomo lahko ujeli in videli Sončni vzhod nad gorami, takoj preden raziščemo Machu picchu in obiščemo najpomembnejša sveta mesta bomo prosili za dovoljenje svetih gora zaščitnikov, duhov, ki so živi in bodo uslišali nas in naše prošnje, molitve pred začetekom kristalne slovesnosti. Šamani bodo delali na nas s tremi najpomembnejšimi čakrami: YACHAY (glava), MUNAY (srce) in LLANKAY (solarni pleksus) za aktiviranje teh energij za nadaljevanje našega normalnega življenja, ko se naše duhovno potovanje v Peruju konča.

Nato bomo z našim turističnim vodnikom obiskali najpomembnejša sveta mesta.

Z vlakom se bomo vrnili v Ollantaytambo, kjer bomo prenočili.

Vključeno: Zajtrk in nastanitev v hotelu Ollantaytambo

8. DAN – 4. Avg.: NAUPA IGLESIA - MARAS MORAY - CUSCO

Ta dan bomo hotel zapustili zelo zgodaj, naš prvi postanek bo v Ñaupa Iglesia, svetem Inkovskem templju, kjer bomo počastili svoje prednike in vse prednike sveta, h katerim bomo molili in povezali sebe s svetom in celoten meditacijski obred Kozmosa. Nato bomo nadaljevali z obiskom starodavnih rudnikov soli, iz predinkovskih časov, kjer lahko posnamemo nekaj slik in uživamo v lepoti.

Na koncu se bomo odpravili proti Urubambi, središču mesta Sacred Valley, kjer bomo našli krožne inkovske terase Moray, čarobni kraj sredi gora, kjer bomo spoznali predinkovske kmetijske tehnike Inkov, o posebnem templju matere Zemlje, kjer prebiva ženstvena energija.

Vključeno: Zajtrk, »Box Lunch«, hotelska namestitev Cuscu

9. DAN – 5. Avg.: PISAQ – ZDRAVLJENJE S ČUMPI KAMNI

Po zajtrku se bomo odpravili proti arheološkemu najdišču Pisaq, ki se nahaja vzhodno od Cusca, tukaj bomo obiskali svete fontane, staro pokopališče in tukaj bomo naredili Chumpy obred zdravljenja. Andski Šamani Pampamesayoqs bodo začeli slovesnost z koka listi. Zdravljenje Chumpy je slovesnost ena od starodavnih zdravilnih tehnik, ki jih izvajajo Qero Šamani in so edini, ki nosijo to znanje.

Zdravljenje Chumpi je slovesnost, ki deluje s 7 ZDRAVILNIMI KAMNI, ti kamni imajo to posebnost, da ima vsak drugačno moč in so povezani s Sveto Energijo Apu (gorski duhovi). V trenutku zdravljenja bo šaman deloval s 7 silami moči:

Otorongo - Puma

Kuntur - Kondor

Killa - Luna

Sachamama - Velika kača

Inti - Sonce

Siwar Qente - Kolibrij

Mama Kuca - Coca listi

V Pisaqu bomo imeli kosilo, nato pa bomo obiskali znamenito tržnico Pisaq, kjer lahko najdete lokalno osebje z njihovimi izdelki, lokalna tržnica ponuja različne ročne izdelke, potem se bomo vrnili v mesto Cusco.

Vključeno: zajtrk, kosilo, nastanitev v hotelu

10. DAN – 6. Avg.: AYAHUASCA ZDRAVLJENJE

Ob 08. uri nas bodo pobrali izpred našega hotela, nato pa odpeljali v Šamanski Center, kjer se bomo srečali s Šipibo Šamani in začeli s predgovorom, pojasnili kako bodo opravljali obred zdravljenja, čiščenja in na koncu dobimo zasebno posvetovanje.

Nato bomo začeli sejo Ayahuasca okoli 12. ure, običajno slovesnost traja okoli 4 do 5 ur po tem se bomo pogovorili s Šamanom, da ti bo razložil izkušnje, videnja, ki jih je podoživel v povezavi s teboj med obredom, zatem nas bodo odpeljali nazaj v hotel okoli 18. ure.

11. DAN – 7. Avg.: CUSCO – PACCHANTA - AUSANGATE

Gora Ausangate, kjer nebo pleše z zemljo, kraj, ki nosi toliko modrost in je referenčna in izhodiščna točka za bodoče Andske Šamane. Močna Gora Ausangate se nahaja na več kot 4.300 metrih nadmorske višine, pokrajine je osupljivo okrašena s čudovito andsko favno, kot so alpake in lame, pa tudi s čudovitimi turkiznimi in modrimi svetimi jezeri, ki po mnenju Šamanov hranijo sveto energijo in tukaj bomo opravili našo iniciacijo za samozdravljenje, obiskali bomo 7 jezer Ausangate.

Pobrali nas bodo ob 07:30 iz našega hotela in se odpeljali po južni cesti proti Pacchanti in se bomo vozili cca 2 uri in pol, ko prispemo v Pacchanta se bomo srečali z našim osebjem, ki nam bo pomagalo v teh 2 dneh, nato pa bomo se bomo odpravili na goro cca 3 ure. Tisti, ki ne želite hoditi na goro, si lahko najamete konja.

Ko prispemo do prvih 3 jezer, bomo opravili naš iniciacijski obred, ta iniciacijski obred ti bo pomagal prebuditi svoje notranje Moči, da boš v prihodnosti sposobna izvajati lastna zdravljenja, tu bodo andski šamani delali s tremi glavnimi energijami, Yachay (Modrost) Munay (Ljubezen) in Llankay (dati vzajemnost) šamani bodo tako odprli tvoje svetlobno energijsko polje, da se lahko povežeš z močjo gore Ausangate in duhom gora.

Izvedli bomo tudi obred čiščenja v enem od teh svetih jezer, da se vrneš nazaj v svoje bistvo in se povežite s svojo zdravilno zvezdo. Utaborili se bomo v Andskih kočah, ponoči bomo uživali v ogledu zvezdnega sistema Mlečne ceste, tukaj bodo Šamani razložili o zvezdah in zakaj je pomembno, da se povežemo z lastno zvezdo.

Vključeno: zajtrk, kosilo in večerja

12. DAN – 8. Avg.: PACCHANTA AUSANGATE

Drugi dan po zajtrku bomo nadaljevali z obiskom 4 drugih jezer in nato se bomo vrnili v Pacchanto, kjer bomo imeli kosilo in uživali v toplih vrelcih, preden se odpravimo na avtobusni prevoz nazaj v mesto Cusco.

Vključeno: Zajtrk, kosilo.

13. DAN – 9. Avg: PROSTI DAN – Različne možnosti – Nakupovalni dan

Ta dan si lahko vzamete kot prost dan za samostojno raziskovanje mesta Cusco, lahko obiščete Znani muzej čokolade in naredite nekaj čokoladnih delavnic ali morda raziščite mesto muzejev ali pa se preprosto sprehodite in fotografirajte najbolj znane soseske v Cusco kot Artisans Hood, ki je San Blas, ali San Cristobal, kjer boste našli lepo pogled na celotno mesto Cusco. Prav tako vam lahko priporočamo, da obiščete sejem Artisans, kjer vam lahko razložijo različne kakovosti oblačil iz alpake in drugih rokodelskih izdelkov.

Zvečer bomo imeli skupno večerjo, ki si bomo delili svoje izkušnje in uživali v druženju s Šamani in Vodniki, da se poslovimo, to večerjo bomo imeli v eni od restavracij v Cuscu, ki ima predstavitev plesa v živo.

Vključeno: Zajtrk, Poslovilna večerja, nastanitev v hotelu

14. DAN – 10. Avg: CUSCO / POLET V LIMO

Po zajtrku nas bodo prepeljali na letališče po načrtovanem letu, da bomo lahko poleteli v Limo in nato na mednarodni let proti domu.

15. DAN – 11. Avg.: PRISTANEK BENETKE – TRANSFER V LJUBLJANO

CENA 15 DNEVNEGA POTOVANJA: 3.050 EUR ALI 3.400 EUR

ENOPOSTELJNA SOBA ZA ENO OSEBO CENA 3.400 EUR
DVOPOSTELJNA SOBA ZA ENO OSEBO CENA 3.050 EUR

V CENA POTOVANJA JE VKLJUČENO:

 • zagotovili bomo hotele s 3*** zvezdicami
 • cena temelji na 5 osebah v skupini, kar pomeni, da znaša od 5 do 10 oseb, vendar ne manj, sicer se cena spremeni.
 • zasebni prevozi / transferji med celotnim potovanjem v Peruju
 • hoteli / nastanitev, 11 noči / hotel s 3 zvezdicami, kot je navedeno
 • 1 nočitev namestitev za kampiranje na gori Ausangate
 • vozovnice za vlak od Ollantaytamba do Aguas Calientes in povratek
 • 1 dnevna vstopnica za Machu Picchu, vse arheološke znamenitosti in druga predvidena mesta po načrtu potovanja, vozovnica za prevoz z avtobusom.
 • prehrana: 12 samopostrežnih zajtrkov, 3 kosila, 2 kosila tu go in 2 večerje.
 • lokalna angleško govoreča pomoč med celotnim potovanjem
 • sveti obredi in zdravljenja z lokalnimi šamani - Qero,
 • obisk vseh zgoraj navedenih arheoloških najdišč
 • prevajalci iz kečua jezika v angleščino in v slovenščino

V CENO POTOVANJA NI VKLJUČENO:

 • mednarodni let odhod Benetke, Madrid, Lima, Cusco in povratni let.
 • Alkoholne pijače, pijače, mineralna voda, obroki in drugi osebni stroški, ki niso omenjeni (tj. Telefonski klici, pranje perila itd.)
 • Vstopnice za arheološka najdišča, Boleto Turistico, ki stane 35 EUR na osebo in jo uporabimo v 10 dneh za obisk številnih krajev, ki jih obiščemo vključno z nekaterimi muzeji po mestu Cusco
 • Najem konja na potovalni poti na goro Ausangate
 • Transfer Ljubljana Benetke in povratek, z VIP privatnim avtobusom
 • Covid testi za obe smeri je strošek POTNIKA
 • ZAVAROVANJE TUJINA - GENERALI – LETNA PREMIJA 2022 zajema zdravstveno zavarovanje, COVID zavarovanje, višina nad 3000 m, vsa prtljaga, izgubljeni predmeti, denarna vrednost vplačila potovanja in kritje zavarovanja letalske karte. Zavarovanje je možno plačati na obroke.

OBLAČILA IN OBUTEV:

Priporočljivo je imeti topla oblačila bunda, kapa, pokrivalo, ker ponoči se ohladi, še posebej ko prespimo na gori, kjer lahko temperatura pade pod ničlo. Čez dan se segreje in kratki rokavi pridejo prav s lahkim ogrinjalom.

Za vsak slučaj vzemite pelerino in marelo v primeru dežja.

Pohodni čevlji in lahka obutev priporočljiva.

Nahrbtnik za obisk Machu Picchu in gora.

Zaščita za sončenje (krema, sončna očala, klobuk, ruta, itd.)

ODHOD IZ LJUBLJANE IN VRNITEV!

Na dan odhoda ČETRTEK 28.07. 2022 se zberemo ob 01h v recepciji WTC - ja.

ODHOD IZ LJUBLJANE ČETRTEK 28.07.2022 IZPRED HOTELA AVSTRIA TREND ob 01h nas VIP avtobus odpelje na letališče Marco Polo – Benetke.

POVRATEK V ČETRTEK 11.08.2022 OB 22h v Ljubljani, Hotel Avstrija TREND.

POMEBNO OBVESTILO ZA VSTOP V PERU!

 • POSKRBITE ZA ZAVAROVANJE COVID KRITJA IN ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE, POTOVANJE IN TUJINA ODPOVED. ZAVAROVANJE LETALSKE KARTE, VPLAČANI ZNESKA POTOVANJA V PERU, IZGUBLJENA PRTLJAGA IN DOKUMENTI. ZAVAROVANJE BOMO SKLENILI PRI GENERALIJU ZA DOBO ENEGA LETA IN VELJA POVSOD KAMOR POTUJETE PO SVETU.
 • POTNI LIST MORA IMETI VELJAVNOST ŠE 6 MESECEV PO PRIHODU V PERU
 • ZA VSTOP V PERU NI POTREBNO VIZE!
 • ZA VSTOP V PERU NI POTREBNO BITI CEPLJEN!
 • POTREBNO JE IMETI PCR TEST KI VELJA 72h DO VSTOPA V PERU!
 • ČE JE OSEBA CEPLJENA ALI PREBOLELA COVID NAJ IMA POTRDILO!

VSE INFORMACIJE DOBITE NA TEL: 031 447 463 ALEKSANDER
mail: info@ananta.si

PERU

PLAČILNI POGOJI ZA POTOVANJE V PERU 15 DNEVNO POTOVANJE DUHOVNE PREOBRAZBE od 28.7.2022 do 11.8.2022

CENA - 3.400 EUR ZA ENOPOSTELJNO SOBO ZA ENO OSEBO
CENA - 3.050 EUR ZA DVOPOSTELJNO SOBO ZA ENO OSEBO

ZNESKI OBROKOV OD CENE 3.400 EUR ALI 3.050 EUR

1. OBROK 30% PLAČILO DO 30.4.2022

2. OBROK 30% PLAČILO DO 27.6.2022

3. OBROK 40% PLAČILO DO 21.7.2022

LETALSKO KARTO BO VSAK POTNIK KUPIL POSAMEZNO PRI AGENCIJI AVIOBORZA d.o.o., RIMSKA CESTA 14, 1000 LJUBLJANA. CENE KARTE SE SPREMINJAJO, ZATO VAM PRIPOROČAMO DA KUPITE KARTE TAKOJ. V KOLIKOR BO SPREMEMBA TEČAJA DOLARJA VIŠJA ZA POTOVANJE BOMO CENO SPREMENILI.

Pridržujemo si pravici spremembe cene in programa potovanja!

ZA VSE INFORMACIJE SMO VAM NA VOLJO NA TEL: 031 447 463 g. Aleksander
mail: info@ananta.si