Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

Pozdravljen,

Pri izbiri namere za NOVEMBER, sem dobila navdih v prihajajočem Letu 2022, letu Vodnega Tigra.

Element Voda simbolizira Vitalno Esenco, Resnico, Duhovno Komunikacijo, Zrelost in Globoka Čustva. Pri soočanju z vsem naštetim, potrebuješ povezanost s Svojim Telesom, Duhom in Izvorom, da imaš dovolj Moči in Poguma, da se poglobiš v Sebe in se ozavestiš in soočiš s Svojim Bistvom - Esenco.

Tako lahko Ozavestiš Vse kar te ovira na Tvoji Življenjski Poti in Pogumno lahko stopaš na poti k Svobodi, Miru in Ljubezni. Tako imenovani Novi Dobi, Novim Informacijam, ki te trenutno zelo Močno Podpirajo in so ti na Razpolago v Neomejenih Količinah.

Tiger v Kitajski Astrologiji simbolizira Odločnost, Moč, Pogum, Spontanost in Prilagoditev na Novo Prihajajočo Pozitivno Dobo, Nove Informacije, ki spreminjajo tvoja stara Prepričanja, da lahko kljub Preizkušnjam Črpaš Svojo Moč iz dinamične fleksibilnosti z Navdušenjem in Uravnoteženostjo.

Za Črpanje Moči in Poguma je potrebno, da si čustveno, energijsko in umsko Uravnotežen. Tako te novi spremenljivi dogodki, ne spravijo iz Ravnotežja in Ostaneš lahko v Svoji Moči z Jasnim Umom in Notranjim Mirom.

To mi je bilo glavno Vodilo, da te povežem s Tvojim Telesom, Duhom in Izvorom, da boš slišal Sebe, sledil Svojemu Srcu in Reagiral z Močjo in Pogumom.

Zato se mi pridruži v Zaprti Ananta skupini "Bitja Svetlobe" v ŽIVO

v NOVEMBRU z namero

IZRAZI svojo MOČ IN POGUM

18.,19., 20. 11. 2021
ob 17h

Zame ima program Neprecenljivo ceno, za tebe ga dajem po posebno ugodni ceni 180€ (redna cena je 360€).

Prijave za NOVEMBRSKI program so ŠE Možne do 16. 11. 2021 na
info@ananta.si / +386 31 447 463

Na samem
Izobraževanju - Zdravljenju - Relaksaciji

v NOVEMBRU,

s tem ko te Povezujem s tvojim Telesom, Duhom in Izvorom, meni najdragocenejši zaklad, ki ga premoreš, te dvigujem in s tem obujam v tebi Frekvence, ki menjajo prostor in čas in vplivajo na realnost in s tem na Vseobstoječo Energijo Silo.

To Ti je dan Dar Stvarnika, da samo Ti, človeško bitje najdeš Resnico in spremeniš ali preprečiš, kar te ovira na Tvoji Življenjski Poti Izpopolnjevanja, Harmonije, Ljubezni, Enosti, Povezanosti z Univerzumom.

Vodje, ki so nas vodili dolgo časa, se že razkrivajo, vedo, da se njihov čas zaključuje, ampak še vedno se trudijo, narediti vse, da bi preprečili tvoje Prebujanje in Duhovno Rast.

S tem, ko vplivajo na Tvoje Razmišljanje, da bi ga spremenili, so tudi zelo dobri mojstri v ustvarjanja strahu v Tebi.

Ne morejo pa vplivati na Usodo Zemlje in ko si v stanju Prebujanja, Povezan z Lastno Močjo in Resnico, aktiviraš svojo MOČ in POGUM, ki ju nosiš v Sebi in ne morejo več vplivati na tvoje Razmišljanje in te Ustrahovati in Nadzirati.

Takrat si To kar Si, SVOBODEN, v LJUBEZNI in OBILJU, povezan z vsem kot ENO.

Pri stopanju v Novo Dobo, je potrebno, da se Osvobodiš in spremeniš Stare Navade, ki te ovirajo, da lahko Sprejemaš z Odprtim Srcem, vse kar prihaja, nove frekvence, zato te podprem pri Prebujanju s Svojo Močjo in Pogumom, da ti aktiviraš lahko Svojo MOČ in POGUM.

Res je, da je to zahtevno in zahteva nekaj težkih trenutkov, ampak ne bodo trajali dolgo.

Prilagajanje Novim Frekvencam, je Tvoj Božanski dar, zato greš lahko popolnoma Miren in Pogumno naprej z vso svojo Močjo.

S posebnim Veseljem, iz dna Srca, te iskreno podpiram na Tvoji Poti prilagajanja na nove Frekvence, Vibracije Ljubezni, Poguma in Notranje Božanske Moči.

v NOVEMBRU
z namero

IZRAZI svojo MOČ IN POGUM

18.,19., 20. 11. 2021
ob 17h

Zame ima program Neprecenljivo ceno, za tebe ga dajem po posebno ugodni ceni 180€ (redna cena je 360€).

Prijave za NOVEMBRSKI program so ŠE Možne do 16. 11. 2021 na info@ananta.si / +386 31 447 463

Pri vsem tem prebujanju, se spremeni tvoje Razmišljanje, tako da začenjaš zaupati Sebi, začenjaš Videti Resnico in nobeden te ne more več Zavesti in ni ti potrebno imeti več Slabe Vesti.

Vsaka tvoja prisotnost na Izobraževanju mi veliko pomeni.

Se vidimo na
Izobraževanju – Zdravljenju – Relaksaciji z Namero
v NOVEMBRU

Zame ima program Neprecenljivo ceno, za tebe ga dajem po posebno ugodni ceni 180€ (redna cena je 360€).

Za program v Novembru so možne prijave do 12. 11. 2021 na
info@ananta.si / +386 31 447 463

v DECEMBRU

Zame ima program Neprecenljivo ceno, za tebe ga dajem po posebno ugodni ceni 300€ (redna cena je 600€).

Za program v Decembru so možne prijave do 12. 12. 2021 na
info@ananta.si / +386 31 447 463

Vso pridobljeno Modrost in Energijo bom z vso Ljubeznijo prenesla na tebe,
s Hvaležnostjo
Alexandra Debevec