Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

PERU

OD 20.9.2021 DO 3.10.2021

14 DNEVNO POTOVANJE DUHOVNE PREOBRAZBE

DOŽIVI PERU S QERO ŠAMANI IN ALEXANDRO DEBEVEC

Potovanje zavestne Brezpogojne Ljubezni in Hvaležnosti, potovanje v mistični Peru, da se spomniš svoje bistvene esence, narave, kdo v resnici si. Povabim te v deželo Otrok Sonca, imel boš možnosti učenja Šamanskega načina zdravljenja s Sveto Energijo Andov in raziskal boš lahko najbolj globoke in navdihujoče pokrajine, to je Potovanje Zdravljenja, ki se osredotoča na tebe, tvoje reševanje vprašanj in tako si pridobiš nov način pogleda na življenja. V štirinajstih dneh se bomo srečali z različnimi osebnimi čiščenji čustev, odpiranju srca, fizičnega telesa, duha in uma in srečanje s Šamani, skupaj z obiskom najmočnejših energetskih mest, kot je kristalni tempelj Machupicchu, kjer se bomo z vso Ljubeznijo znova povezali s svojimi predniki. Tako se bomo skupaj sprehodili na Potovanju Duhovnem Preobrazbe v Peruju.

Odprla so se mi Vrata, da za tebe lahko pripravim Duhovno Potovanje v SEBE in ti Razsvetlim z vso svojo Svetlobo, Močjo in Znanjem tvojo Duhovno Pot, Tvoje Življenje, tvoje Bistvo, Esenco.

To Bom naredila z Vso Ljubeznijo, ki jo premorem.

Zakaj v Peru:

 • Je najbolj primerno obdobje za osebnostno rast, zdravljenje, čiščenje
 • Imela boš možnost razjasniti mnogo vprašanj, ki te zanimajo osebno, o zdravju, karieri, ljubezni, prihodnosti,…
 • V tako močnem Energijskem Polju dosežeš Notranji Mir, kar aktivira in sproži v tebi veliko Osebne Moči in ti razjasni Um in Zagledaš Resnico
 • Na Svetih Mestih boš deležna zdravljenja, čiščenja, povezovanja s Svetlimi Energijami, kar ti pomaga odstraniti veliko karmičnega bremena in bremena prednikov
 • Doživela boš Dimenzije Sebe in Energije na popolnoma NOV, Edinstven Način

PROGRAM POTOVANJA

1.DAN: POTOVANJE Z LETALOM BENETKE-MADRID-LIMA CUSKO

Odhod izpred Hotel Ljubljana Avstrija Trend, transfer do letališča v Benetkah, kjer v večernih urah poletimo preko Madrida v Limo in tam prestopimo na lokalni avionski prevoz za Cusco.

2. DAN: PREVOZ IZ LETALIŠČA V CUSCU V SVETO DOLINO INKOV V PISAQ

Ta dan nas bodo iz letališča po predvidenem prihodu, odpeljali v Sveto dolino, ki se nahaja na nižji nadmorska višina od Cusca. S počitkom in mate de coca (čajem) se bomo sprostili in prilagodili višini. Zvečer nas čaka dobrodošlica z večerjo in naslednji dan se bomo pridružili celotni skupini, da začnemo duhovno zdravljenje in potovanje.

Pisaq se nahaja 1 uro stran od Cusca

Vključeno: Večerja in nastanitev v hotelu

3. DAN: OBISK ARHEOLOŠKEGA MESTA PISAQ - OBRED YAKU ZDRAVLJENJA

Po zajtrku bomo obiskali terase v obliki Condorja v Pisaqu, posebnem kraju na isti gori, ki nas vabi k meditaciji, tukaj bomo spoznali zgodovino in gospodarstvo Inkov v kombinaciji s svetostjo svojih vodnih virov, obiskali bomo pred -Kolumbijsko pokopališče, sveti vodnjak in verski tempelj kulture Inkov "The Intihuatana"

Nato se bomo približali naravi in ​​reki, kjer bodo Andski Qeros Šamani opravili obred zdravljenja Yaku. YAKU pomeni vodo, to je bil sveti element, ki je bil in je zelo pomemben ne le za kulturo Inkov, ampak za mnoge druge je voda, ki se jo uporablja za čarobno čiščenje našega fizičnega telesa in tudi duha. Andski šamani nas bodo tu po svojih starodavnih magičnih tehnikah, povezali z našimi tremi pomembnejšimi čakrami: YACHAY (glava) MUNAY (srce) in LLANKAY (sončni pleksus – točko osebne moči).

Ta zdravilna tehnika je namenjena razbremenitvi tvoje težke energije v vodo. Šamani bodo delali z močnimi silami Ukhu Pacha (pod zemljo) Mama Sirena in Inka Huascar.

Nato se bomo sprehodili po lokalni tržnici Pisaq, tradicionalni tržnici, kjer boste našli naravne, ekološke izdelke skupnosti in lokalnih obrtnikov.

Vrnitev v hotel okoli 16. ure.

Vključeno: zajtrk, kosilo in nastanitev v hotelu

4. DAN: URUBAMBA MARAS & MORAY SOLNE TERASE, ZDRAVLJENJE S ČUMPI KAMNI

Po zajtrku se bomo odpravili proti Urubambi, osrčnemu mestu Svete doline, kjer bomo našli krožne inkovske terase Moray, čarobno mesto sredi gora, kjer bomo spoznali kmetijske tehnike Inkov, to je poseben tempelj Matere Zemlje, kjer prebiva ženska energija, zato bomo meditirali in delali s to energijo, ter sodelovali s »Chumpy kamni«. Andski šamani Pampamesayoqs bodo slovesnost začeli z listi koke, in nadaljevali z zdravljenjem s čumpi kamni (Chumpyja). Ta slovesnost je ena od najstarejših zdravilnih tehnik, ki jo izvajajo Šamani Qero in so edini, ki so prenesli to znanje še iz Inkovskih časov zdravljenja. Tisti, ki ste bili lani na Ananta intenzivu v Bohinju, ste bili deležni tega zdravljenja, zdaj ga boste deležni v živo. Zdravljenje Chumpi je slovesnost, ki deluje s sedmimi zdravilnimi kamni. Ti kamni imajo posebnost, saj ima vsak drugačno moč in je povezan s svetim posebnim Apujem (gorskimi duhovi) v času zdravljenja, ki ga bo šaman delal s 7. silami:

Otorongo - Jaguar

Kuntur - Condor

Killa - Luna

Sachamama - velika kača

Inti - Sonce

Siwar Qente - Kolibrij

Mama Kuca - Mama Coca

Nato bomo obiskali starodavne rudnike soli, posebno povezane terase soli iz časov predinkov, lahko naredimo nekaj slik in uživamo v lepoti.

Okoli 15. ure se bomo vrnili v naš hotel v Urubambi.

Vključeno: zajtrk, kosilo v Urubambi, nastanitev v hotelu

5. DAN: EMAUPA IGLESIA TEMPEL - PEROLNIYOQ toplice - SAN PEDRO OBRED

Ta dan bomo odšli iz hotela zelo zgodaj, naš prvi postanek bo v Ñaupa Iglesia, svetem inkovskem templju, kjer bomo častili svoje prednike in vse prednike sveta, molili bomo, da se povežemo s svetom in vsem Kozmosom in prosili bomo za blagoslov, da bi začeli svoj duhovnI obred z medicinsko učinkovino San Pedro.

Izvir Perolniyoq je tempelj, ki nas povezuje s predniki in starodavni tempelj, ki nam bo pomagal najti se kot eno.

Zelo blizu slapa Perolniyoq bodo šamani z rastlinsko učinkovino San Pedro za nas odprli sveti prostor in začeli bomo s tem duhovnim popotovanjem, rastlinsko zdravilo San Pedro je starodavna znana tehnika, ki prihaja iz predinkovskih kultur, to je nevidna rastlina, kar pomeni, da rastlina deluje na drugačni ravni, odpira ti srce, čisti tvoja čustva, čisti poglobljeno žalost in ugotovili bomo, da je narava naša mama, ki čaka z odprtimi rokami, da te objame in podari ljubezen, rastlina te bo vodila, da se začutiš, da najdeš sebe, svoje bistvo.

Vrnili se bomo okoli 17. ure do našega hotela v mestu Ollantaytambo.

Vključeno: Zajtrk, kosilo, nastanitev v hotelu

6. DAN: OBISK OLLANTAYTAMBA "HRAM KONDORJA" – S KONDORJEVIMI PERESI OBNAVLJALI NAŠE ENERGIJE - AGUAS CALIENTES

Po zajtrku se bomo sprehodili do tega znamenitega mesta Inkov, kjer nas bo popeljalo v preteklost, saj vsa arhitektura ohranja stene Inkov, velike palače, kjer danes ljudje živijo kot vsakodnevno življenje, lahko naredimo nekaj fotografij, nato pa bomo obiskali Arheološko najdišče Ollantaytambo, kjer bo vodnik povedal o tem čarobnem templju Inkov, bomo obiskali tempelj Sonca, okna, kopel za princese.

Obiskali bomo Kondorjev tempelj, kjer bomo meditirali in povezali svoja srca z energijo Hanaq Pacha, Šaman pa bo opravil čiščenje in prosil totemu živali, naj obnovi našo energijo in prosili za dobro energijo za naše življenje.

Popoldne po kosilu se bomo z vlakom odpeljali proti mestu Aguas Calientes v mestu Machupicchu, kjer se bomo nastanili v našem lepem hotelu in raziskovali mesto.

Vključeno: Zajtrk, kosilo in nastanitev v hotelu.

7. DAN OBISKI ARHEOLOŠKEGA MESTA KRISTALNE PALAČE MACHUPICCHU - KRISTALNA SVEČANOST- POVEZOVANJE S SVETIMI ENERGIJAMI GORA

Ta dan bomo zgodaj odšli na ogled svetišča Machu Picchu z našim turističnim vodičem in andskimi šamani Pampamesayoqs, z avtobusom se bomo vozili približno 30 minut, tu bomo videli sončni vzhod, preden bomo raziskali Machupicchu in obiskali najpomembnejša sveta mesta, za katere bomo zaprosili za dovoljenje, zaščitnike svetih gora, duhove, ki so živi in bodo uslišali nas in naše molitve za začetek Kristalne Slovesnosti, bodo Šamani sodelovali s tremi najpomembnejšimi čakrami: YACHAY (glava) MUNAY (srce) in LLANKAY (sončni pleksus) to za aktiviranje te energije in za nadaljevanje našega običajnega življenja, ko se potovanje konča.

Nato bomo z vodnikom obiskali najpomembnejša sveta mesta.

Z vlakom se bomo vrnili v Ollantaytambo in nato z avtobusom do mesta Cusco, kjer se bomo nastanili v prijetnem hotelu.

Vključeno: Zajtrk, nastanitev v hotelu

VLAK Ollantaytambo

MACHUPICCHU

8. DAN: V MESTU CUSCO OBIŠČEMO SACSAYHUAMAN NAJDIŠČE, SONČNI TEMPELJ QORICANCHA

Ta dan bomo imeli prost dopoldan za počitek ali samo za raziskovanje mesta Cusco in njegove znamenitosti, popoldne se bomo srečali s turističnim vodičem in andskimi šamani Pampa mesayoqs, ter vsemi drugimi, kjer bomo obiskali arheološko najdišče Sacsayhuaman, tempelj Puma kjer bomo naredili meditacijo, nato bomo obiskali tempelj Lune in tempelj Opic, kjer bomo imeli vedeževanje za vsako osebo, nazadnje bomo obiskali tempelj Sonca Qoricancha, turo bomo zaključili okoli 18. ure.

Vključeno: Zajtrk, nastanitev v hotelu

9. DAN: CUSCO - PACCHANTA - AUSANGATE

Gora Ausangate, kjer nebo pleše z zemljo, kraj, ki je prinesel toliko modrosti in je referenčna in izhodiščna točka za prihodnje andske šamane. Močna gora Ausangate, ki se nahaja na 4300 metrih nadmorske višine, pokrajine so le osupljivo okrašene s čudovito andsko favno, kot so alpake in lame, pa tudi s čudovitimi turkiznimi in modrimi svetimi jezeri, ki po šamanih ohranjajo sveto energijo in tukaj bomo naredili iniciacijo za samozdravljenje, obiskali bomo 7 jezer Ausangate.

Pobrali vas bomo ob 7.30 iz vašega hotela in se peljali po južni cesti proti Pacchanti, vozili se bomo približno 2 uri in pol, ko prispemo v Pacchanto, se bomo srečali z osebjem, ki nam bo pomagalo med temi 2 dnevoma, nato se bomo za približno 3 ure začeli sprehajati do gore, če obstajajo ljudje, ki ne želijo hoditi, si lahko izposodite konja z vodnikom po izbiri.

Ko prispemo na prva 3 jezera, bomo opravili Iniciacijsko Slovesnost, ta iniciacijska slovesnost vam bo pomagala prebuditi vaše notranje moči, da boste v prihodnosti sposobni sami zdraviti, tukaj bodo andski šamani delovali s tremi glavnimi energijami, Yachay ( Modrost) Munay (Ljubezen) in Llankay (vzajemnost dajati) bodo Šamani odprli vaše svetleče energetsko polje, tako da se boste lahko povezali s sveto močjo gore Ausangate in duhom gora.

V enem od teh svetih jezer boste opravili tudi cvetoči obred, da se vrnete v svojo notranjo moč in se povežeš s svojo Jedrno Zvezdo.

Ponoči bomo taborili v Andskih kočah, kjer bomo uživali v Mlečni poti. Šamani bodo razlagali o zvezdah in zakaj je pomembno, da se povežemo s svojo Jedrno Zvezdo.

Vključeno: zajtrk, kosilo in večerja

10. dan: PACCHANTA AUSANGATE

Drugi dan po zajtrku bomo nadaljevali z obiskom štirih drugih jezer, nato pa se bomo vrnili v Pacchanto, kjer bomo imeli kosilo in uživali v vročih pomladih, preden se z avtobusom odpeljemo nazaj v mesto Cusco.

Vključeno: zajtrk, kosilo

11. DAN : DAN NAKUPOVANJA

Ta dan si lahko vzamete kot prost dan za samostojno raziskovanje mesta Cusco, obiščete slavni muzej čokolade in naredite nekaj delavnic čokolade ali pa raziščete mestne muzeje ali pa se preprosto sprehodite in posnamete nekaj najbolj znanih sosesk Cusca kot obrtniški pokrov, ki je San Blas, ali San Cristobal, kjer boste našli čudovit razgled na celotno mesto Cusco.

Priporočamo vam lahko tudi obisk obrtniškega sejma, kjer lahko dobite razlago o različnih lastnostih oblačil Alpaca in drugih ročnih del.

Zvečer bomo imeli skupno večerjo, ki jo bomo delili in uživali v razgovoru s šamani in vodniki, da se poslovimo, to večerjo bomo imeli v eni od restavracij v Cuscu, ki ima živo glasbo predstavo.

Vključeno: Zajtrk, večerja, nastanitev v hotelu

12. DAN BOMO ŠE DODATNO SPOROČILI

13. DAN: KUSKO / LET V LIMO - LJUBLJANA

Po zajtrku vas bomo po načrtovanem letu prepeljali na letališče, tako da lahko letite v Limo in nato na mednarodni let proti domu.

14. DAN PRISTANEK BENETKE – transfer za LJUBLJANO

CENA: 3.500 EUR je predvidena za ** dvojno nastanitev v sobi po osebi

CENA: 3.700 EUR če je oseba sama v sobi

V primeru, da oseba zahteva eno samo zasebno sobo, bo morala za eno bivalno sobo dodati 200 EUR in bo cena 3.700 EUR

Zagotovili bomo hotel s 3*** zvezdicami

Ta cena temelji na 5 osebah v skupini, kar pomeni, da znaša od 5 do 10 oseb, vendar ne manj, sicer se cena spremeni.

CENA VKLJUČUJE: 3.500 EUR ALI 3.700 EUR

 • mednarodni let Benetke - Madrid - Lima - Cusco - Benetke
 • ves prevoz / transferji med celotnim potovanjem v Peruju
 • hoteli / nastanitev 9 noči / hotel s 3 zvezdicami, kot je navedeno
 • 1 nočitev Namestitev za kampiranje
 • Vozovnice za vlak od Ollantaytamba do Aguas Calientes in povratek
 • 1 dan vstopnice za Machu Picchu, vse arheološke znamenitosti in druga predvidena mesta po načrtu potovanja
 • Prehrana: 9 samopostrežnih zajtrkov, 3 kosila in 3 večerje
 • lokalna angleško govoreča pomoč med celotnim potovanjem
 • sveti obredi z lokalnimi šamani Qero,
 • Obisk vseh zgoraj navedenih arheoloških najdišč
 • prevajalci iz kečuanskega jezika v angleščino

V CENO NI VKLJUČENO!

 • alkoholne pijače, pijače, mineralna voda in drugi osebni stroški, ki niso omenjeni (tj. Telefonski klici, pranje perila
 • Vstopnice za arheološka najdišča, Boleto Turistico, ki stane 35 EUR na osebo in jo uporabimo v 10 dneh za obisk številnih krajev, ki jih obiščemo vključno z nekaterimi muzeji po mestu Cusco
 • vstopnica za muzeje in tempelj Sonca, ki stane 4 EUR na osebo
 • doplačilo zavarovanje letalske karte 5% od vrednosti karte = 46 EUR
 • konji ki niso omenjeni na potovalni poti = 30 EUR za dva dni
 • transfer Ljubljana Benetke z privatnim avtobusom = 80 EUR

SKUPNI DODATNI STROŠKI = 195 EUR

Covid test za obe smeri je vaš strošek

POSKRBITE ZA ZDRAVSTVENO MEDNARODNO ZAVAROVANJE

ODHOD IZ LJUBLJANE PONEDELJEK 20.9.21 IZPRED HOTELA AVSTRIA TREND ŠE SPOROČIMO URO ODHODA

VRNEMO SE V NEDELJO 3.10.21 OB 22h v Ljubljano, Hotel Avstria

VSE INFORMACIJE DOBOTE NA TEL: 031 447 463 ALEKSANDER ALI NA MAIL: INFO@ANANTA.SI

Z vso Spoštljivostjo te z Aleksandrom pričakujeva, druženje, povezovanje, zdravljenje in vsa doživetja bomo doživeli skupaj na Edinstven Način.

Ob tebi bova, da te lahko podpreva, če boš to rabila.

S Hvaležnostjo,

Alexandra & Aleksander