Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

Ananta ORGANIZIRA PETDNEVNI INTENZIVNI PROGRAM

z namero

DVIGA osebne ENERGIJE na VIŠJO VIBRACIJO Čiste Božanske LJUBEZNI

19.6. – 23. 6. 2021

v Času Poletnega Solsticija – Vrhunca Moči za MANIFESTIRANJE

Z Veseljem ti napišem, da organiziram za Tebe, Ananta Intenziv v Lepeni, v Neokrnjeni Naravi med znamenito Reko Sočo in pod Triglavskim Gorovjem v Času Poletnega Solsticija, Vrhunca Moči za izpolnjevanje tvojih Srčnih Želja z Namero:

  • Kako Aktivirati Tvoje Darove Zdravljenja, ki jih nosiš v Sebi
  • Želim, da občutiš, da Občutiš Utripanje in Vibracijo Univerzuma, ki je mešanica Čiste Ljubezni, Valov Topline in Ganjenosti, Povezanosti z vsem Stvarstvom.
  • Aktivirati Tvojo Lastno Moč, ki te vodi v Svobodo.
  • V Nedeljo 20. 6. 2021 ob 21:44 ob Sončevem Obratu, vrhuncu Energije in Moči naredimo obred Izpolnjevanja Srčnih Želja.

Za vse informacije te bomo veseli zato napiši na
mail info@ananta.si
ali pokliči +386 31 447 463

Zaradi velikega povpraševanja letovanja v Sloveniji so prosta ležišča OMEJENA, zato Prijave sprejemam do
4. 5. 2021 za Ananta Petdnevni Intenziv z namero

DVIGA osebne ENERGIJE na VIŠJO VIBRACIJO Čiste Božanske LJUBEZNI 19. 6. – 23. 6. 2021

V Lepeni

Posebno DARILO: Ob plačilu z gotovino do 15.5.2021, dobiš DARILO Antistresno Terapijo v vrednosti 50€

Na Intenzivu mi je ključnega pomena, da ni potrebno trpeti zaradi Zdravja, Ljubezni v Odnosu do sebe in drugih, v Strahu zaradi denarja in materialnega sveta in jasnosti, kaj v Resnici se dogaja v tem času Razsvetljevanja, Izpolnjevanja in Velikega Čiščenja katerega del smo zdaj vsi skupaj na Planetu Zemlja.

Dvigovala ti bom tvoj Nivo Osebne Energije in Vibracije, ki je najbolj pomembno za razumevanja Sebe, Zdravega Fizičnega, Čustvenega, Dušnega in Umskega telesa.

Predvsem bom skozi vse Terapije Odpirala Tvoje Energijsko Telo in Srce za Božansko Brezpogojno Ljubezen, da se Aktivira Čista Ljubezen, ki jo nosiš v Sebi, ker je to ena od Glavnih Nalog zakaj si na Prečudovitem Planetu Zemlja.

Hvaležna Si staršem, da so te rodili, da si lahko v svojem Neprecenljivem Fizičnem Telesu, dala pa ti bom priložnost, da začutiš kdo te je Resnično Ustvaril, Skreiral iz Čiste Ljubezni. Zato te bom na Ananta Terapijah stalno Povezovala z Izvorom – Stvarnikom.

Na ta način se bo tvoje Telo zdravilo vseh bolečin, travm, čustvenih blokad in vsega kar boš pripravljen izpostaviti v tako Edinstveno Zdravilno Ljubečem Okolju.

Pogovor bo nanesel tudi Resnico tega časa, da se boš lahko z dvigom zavedanja, zaščitil pred vsemi neugodnimi vplivi in ostal Miren, kljub vsemu Nemiru Okoli Tebe.

Ob prebujanju dneva, reke Soče in prečudovitih Energij, se Prebuja tudi tvoja Virtualna Energija Telesa, ki ti jo bom z Vajami pomagala stimulirati, da boš občutil svoje Energijsko Polje in pretok Energije skozi Telo. Hkrati se bo tvoje Telo Čistilo vseh Strupov in Čustev nakopičenih v fizičnem in čustvenem Telesu. Največji tvoj dar je, da to lahko vse Občutiš.

V popoldanskih aktivnostih bo poleg kopanja v Zunanjem Bazenu možno kopanje tudi tistim ki si to želijo kopanje v Soči. Vroče Hladna kopel za poživitev cirkulacije in razstrupljanje telesa.

Vrhunec Ananta Intenziva bo iz Nedelje na Ponedeljek, kjer boš prisoten Sončevega Obrata iz Najdaljšega Dneva - Vrhunca Moči se Sonce začenja umikati in dnevi krajšati.

To je čas dneva Moči, ko so meje med Svetovi Najtanjše in so Energije Stvarstva najbolj naklonjene Manifestiranju vsega kar leži v tvojem Srcu.

Osvetljuje tudi vsa področja Tvojega Življenja, ki potrebujejo Ljubečo Pozornost.

Opravljali bomo Obred za Tvoje Osebno Zdravje, za Zdravljenje Planeta Zemlje, za vsa tvoja Videnja, Čutenja, Vedenja, Slišanja, zdravljenje Ran zaradi Ljubezni, spolnosti, kreativnosti, za tvojo Srečo, Želje, Zaščito in Duhovnega Razvoja.

Pomagala ti bom s Posredovanjem Modrosti in Božanske Ljubezni Aktivirati in Manifestirati, Tvoje Srčne Želje. Povezovala te bom s Stvarnikovo Izvorno Energijo, da se Ti lahko s tvojo JASNO ŽELJO, izpolnila Tvoja Želja, Razjasnilo Tvoje Poslanstvo in Namen Tvojega Življenja na Planetu Zemlja.

Zelo te Bom Srečna, saj bom s teboj Iskreno delila LJUBEZEN in RESNICO na Ananta Petdnevnemu Intenzivu v Lepeni.

Program skupaj s Cenikom vsebuje:

Bolj podrobno si lahko Program in Cenik pogledate TUKAJ

Hvala že vsem prijavljenim, ker nama tako z Aleksandrom pomagate pri delovanju Anante pri Dvigovanja Zavedanja Slovencev in Človeštva

Za vse kar te zanima mi prosim

Napiši: info@ananta.si ali
Pokliči: +386 31 447 463

S Hvaležnostjo te Pričakujeva

Alexandra Debevec

Aleksander Sofronievski