Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

Na Planet TV

V oddaji

»Klepet ob kavi«

z naslovom

»Z Ljubeznijo do Svobode«

Si me lahko gledala

V Sredo 31.3. 2021

Ob 8:45h oz. 9:00h na PLANET TV

Ob 8:00h na PLANET 2, ter

Ob 19:00h na PLANET PLUS,

Zdaj pa me lahko gledaš tu samo klikni na sliko.

Se udobno usedi, tem bolj izprazni misli, odpri Srce in sprejemaj Zdravilno Energijo, ki te odpira za Ljubezen, kar je bistvenega pomena, da postaneš SVOBODEN.

Spregovorila sem Resnico, ki te vodi v Svobodo.

V Marcu sem imela z enakim naslovom tudi Izobraževanje z Relaksacijo

Glavna tema Izobraževanja, kako zagledati Resnico, da se lahko osvobodiš omejujočih prepričanj, ki te ovirajo na poti do SVOBODE.

SVOBODEN SI LAHKO KO:

  • Se Prebudiš in Razumeš, da si Prečudovito Duhovno Energijsko Bitje, da obstajaš iznad Telesa in da si del Edinstvenega Obstoja, Stvarnika
  • Se Zaveš, da si Neomejen in Popolnoma SVOBODEN, kot samo Stvarstvo
  • Se Naučiš svoja najgloblja Občutenja SVOBODNO Izraziti in s tem odpreš Skrinjo Zaklada v Sebi – Brezpogojno Ljubezen.
  • Prepoznaš, da te ne bo rešil noben drug kot Ti sam, zdaj lahko pomagaš Sebi samo Ti.
  • Dovoliš Dragoceni Energiji okoli Tebe, da te vzdržuje, med tem ko se učiš Odpuščanja in Osvobajanja omejenih Prepričanj.
  • Razumeš, da je potrebno, da samo živiš in ustvarjaš VIBRACIJO LJUBEZNI.
  • Ljubeče skrbiš za sebe in druge, uživaj v Življenju in bodi pripravljen prevzeti Odgovornost nad Svojimi Močnimi Sposobnostmi.
  • Se spomniš, da si ti tisti, ki vedno izbereš ustvarjanje VESELJA, VARNOSTI, HARMONIJE in SVOBODE.
  • Si prijazen so Sebe in do drugih, ker se ti bo prijaznost vračala nazaj.

Na oddaji sprejemaj čim več Zdravilne Energije, ki ti pomaga se Odpreti, za sprejemanje Ljubezni. Zelo veliko mi pomeni, če mi napišeš, kako si se počutil, ob gledanju oddaje.

Oddajo si lahko pogledaš na moji spletni strani www.ananta.si na FB strani Ananta in FB strani Alexandra Debevec in YouTube Klepet ob kavi.

V oddaji sem največ želela predati Resnico tega časa in dragocenosti sprememb. Sporočiti sem želela, da si lahko Popolnoma Zdrava in da ni potrebno, da ti kdo govori ali si zdrava ali ne, ker je Zdravje v tvojih rokah in tako tudi SVOBODA in MOČ.

Ni potrebno čakati, da ti bo kdo rekel, da ne nosi maske, ni potrebno, da se testiraš ali cepiš, konec je epidemije, svoboden si.

V tvojem jedru, biti, in v vsakem posamezniku je potrebno, da dvigneš Zavedanje, prebudi svoja čutenja in si povej dovolj je Suženjstva in Kontrole.

Zahtevam Svobodo nazaj in upravljanje oziroma vodenje svoje Realnosti.

Samo s Skupnim Zavedanjem, da smo VSI ENO Povezani, Enakopravni in skupno Naravnanostjo misli na SVOBODO, NEOMEJENOST, VIBRACIJO LJUBEZNI in ODPUŠČANJE, boš ustvaril sebi in drugim SVOBODO, NOV SVET, ki temelji na Resnici in Spiritualnosti, Spoštovanju, Pravičnosti in Ljubeznivosti, kjer bosta vladala ZAUPANJE, HARMONIJA, POVZDIGNJENOST in SVOBODA.

V tvojem življenju postaja prepoznavno, da je tvoja Svoboda Reducirana. Ni ti dovoljeno, da svobodno izraziš svoje mnenje-mišljenje, nalaga se ti, da delaš poslušno kot ovca, tisto, kar se ti ukaže. Denar kot tak nima več pomena, avtomobili stanejo tisoče evrov, za skoraj vse so cene nezaslišano visoke, od šolanja do komunikacije in nepremičnin. Ali si lahko privoščiš, kar si resnično želiš? Od kje si privoščiš prehrambene artikle? Tudi otroci se ne igrajo več s palicami in kamni, ker jih je strah Zemlje.

Pripoveduje se ti, da vsepovsod preži bolezen, tako da si razvila strah pred lastnim telesom, ki se zato odziva na to tako, da postane togo, okorno, zaprto. Odnosi s prijatelji, družino in tistimi, ki jih imaš najraje, so omejeni in razpadajo.

Tvoje razumevanje seksualnosti še nikoli ni bilo tako zamegljeno, kot so ga ustvarili sedaj. Zlonamerna uporaba seksualne energije, ki se kaže preko perverznosti in napačno uporabljene moči še nikoli niso bile tako odkrito izražene kot sedaj.

Da bi lahko razumela vse to, je potrebno, da veš, da je zlonamerna uporaba energije orodje v rokah Svečenikov, Papeža in dvoličnih Predsednikov. Vse Religije in sistemi, v katerih deluješ, kot so izobraževanja in vodilne osebnosti, izgubljajo svoj smisel in svoj pomen, ker jim manjka popolna Sočutnost in Empatija. Njihova vizija za človeštvo je zaznamovana s hladnostjo, to ni vizija Toplote in Ljubezni.

Upravljajo z vsem, zato jih je bilo do sedaj težko odkriti. Veliko jih je že odstranjenih in obsojenih. Najdragocenejše je, da si razviješ sposobnost, da boš vedela, kdo deluje hladno in brezčutno in kdo z Ljubeznijo in pozitivnimi namerami.

Kdorkoli jih je do sedaj hotel odkriti in je hotel kaj povedati, so ga takoj razglasili za Šarlatana, neumnega, da hoče zlo in so ga takoj zaznamovali. Vodili so dolgo časa iz sence, v zadnjih časih pa so se vedno bolj izpostavljali in so bili povsod med nami. V tebe so vgradili popolne programe za manipuliranje s teboj in za upravljanje z občutenji.

Govorijo ti, kako razmišljaj, v kaj verjemi, kako reagiraj, kaj jej, pij in kaj poslušaj. Vse so imeli programirano. Ničesar niso izpustili.

Ampak stvari se obračajo človeštvu v prid in Resnica prihaja na plano. Zato jih bomo mi tudi prezrli in pregnali s Planeta Zemlje.

Prijaznost, Ljubeznivost, Skrbnost, Neomejenost, vibriranje v Ljubezni in Odpuščanje, so še posebej cenjene vrednote v času spremembe, ker ti odpirata Srce in Utira pot po Cesti MIRU.

Na poti spremembe je vedno tvoja izbira SVOBODNA. Tvoja Resnična Zmaga je POGUM nad STRAHOM in RESNICA nad PREVARO.

Izziv s katerim se pri tem srečuješ je, da ponovno pridobiš svojo SVOBODO. To ne pomeni, da se boriš proti vladi ali vojski, njihovim projektom za kontrolo misli ali drugim vrstam moči, ki te kakor izgleda želijo držati ujete v tretji dimenziji. Želijo te pohoditi in oropati individualnosti, a vedno obstaja večja Sila Celote.

Si mnogo več od tega, kar ti je bilo rečeno nekoč. Tudi če se ukvarjaš s spiritualnostjo, duhovno rastjo, šamanizmom, čuvaj svojo nedolžnosti, svoje spoštovanje in tvoje strmenje k temu, da stalno ustvarjaš nove prostore za svojo dobrobit in dobrobit vseh.

Na Zemljo si prišla, ki je velikansko skladišče dragocenih informacij, ki so zakodirana z mnogimi plastmi genskih kod, ki jih nosiš v svojem organskem bitju-telesu, ki je nekaj najdragocenejšega, kar premoreš.

Si ena od največjih Moči, ki se nahaja v Univerzumu.

Prišla si se učiti prepoznavanja in razumevanja frekvenc in nivojev zavesti, ki ti ponuja popolnoma novo obliko PROSTOSTI in SVOBODE.

Bolj, ko boš sposobna razumeti SEBE in razvila moč POTENCIALOV in jih boš v polnosti razumela in sprejela, boš začela prepoznavati močne učinke vpliva, ki ga imajo Centri v Galaksiji in Mlečni Cesti na tvoje Življenje.

Da se boš lahko zavedala jezika frekvenc, se moraš najprej naučiti nadzorovati svojo pozornost in MOČ SEDAJ in TU.

Zapomni si, da tvoja prepričanja odsevajo tvojo razpoložljivost in tvoja stališča razkrivajo tvoja prepričanja.

Zahvala in hvaležnost kažeta na močan občutek odgovornosti in pripravljenosti sprejemanje nepričakovane spremembe kot priložnost za duhovno rast in kreiranje nove civilizacije.

Bodi zelo jasna v tem, kar hočeš.

Nadaljuj s samozavestjo, z zdravo odgovornostjo in pogumom, ter oblikuj svoj edinstveni stil in eleganco.

Zaupaj si, da ustvarjaš harmonične rešitve z Ljubeznijo in ob vseh kar se razkrije, ohraniš mirnost in zaupanje, da vse deluje v redu. Konec koncev je živeti izjemno le, ko živiš Svobodno Življenje.

Pomagaj sebi, tebi najbližjim in drugim, deli to pismo s prijatelji, ker s tem doprinašaš dvigniti nivo Vibracije v Sloveniji in človeštvu v Svetu.

Vedno sem tu za tebe, da ti iz globine mojega Srca lahko povem,

Da si Lahko Popolnoma ZDRAVA,

Da si Lahko Popolnoma SVOBODNA,

Da si Zelo MOČNA.

Prepričana sem, da bi ti naredil enako, delila znanje z vsemi, če bi vedela kako to doseči in ohranjati.

S Hvaležnostjo in Ljubeznijo

Alexandra ♡

www.ananta.si

info@ananta.si

+386/31 447 463