Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

Za Jesensko - Zimski čas sem, za vsa Svetlobna Bitja, vsa čuteča Bitja, ki so obkrožena s polno mislimi samo, da ne slišijo sebe, svoje Resnice v Sebi, ki je Najdragocenejša, in posebej za tebe, pripravila

Izobraževanje - Zdravljenje - Relaksacija z Namerami

Vse kar sem pridobila v letošnjem letu bom delila s teboj.

Sodelovanje s Qero Šamani, Mojstrom Agustinom in Nicolasom, ter Zdravljenje z Medicinsko Rastlino Ayahuasco z Mojstrom Luciom, Šipibo Šamanom iz Amazonske Jungle iz Peruja, mi je dalo:

* neprecenljivo Močnejšo Povezavo z Univerzumom

* Novo, Močnejšo Povezavo s silami Univerzuma in s tem posledično Močnejšo Zdravilno Moč

* Nove dimenzije Modrosti

In vse to želim deliti s teboj, da ti pomagam skozi obdobje transformacije.

Ko sem začutila v posamezniku in v tebi žalost, strah, nemir, napetosti, zmedenost, sem dobila motivacijo, da ustvarim tri močne programe, zato, da ti povem kako Dragocen si, in da je tvoje delo DARILO SVETU, PLANETU ZEMLJA in DARILO CIVILIZACIJI.

V kolikor se prijaviš na izobraževanje v Novembru dobiš še izobraževanje iz Oktobra (z namero Kako doseči Mir v Sebi).

Prijava: info@ananta.si

031 447 463

OKTOBER

z namero Kako doseči Mir v sebi

Zakaj mir? Ko si v Miru, si v svoji Moči, povezan z Univerzumom, se rodi ogromno Zdravilne Moči v Tebi, to ti pomaga se odpreti za Ljubezen in Svetlobo.

Moč tvojega telesa očisti vseh 7 Energijskih Centrov v tvojem telesu, kar ti prinese Radost in Veselje, ki je ključnega pomena za ta čas.

Povem ti kaj me najbolj osrečuje v življenju, ker vem da to pomeni veliko tudi tebi.

Vsak je deležen še osebnega Posredovanega Sporočila iz Izvora.

Pomagala ti bom občutiti notranji MIR, ker ko to dosežeš v vsakodnevnem življenju ti to občasno pomaga umakniti nogo iz plina in se SPROSTITI.

Takrat si boš lahko vzel več časa za poslušanje pesmi ptic, znakov narave, prasketanje drv na ognju in stopil boš lahko pod Svobodno Nebo. Enostavno boš lahko začutil SEBE in boš to kar v resnici si.

Pomirjen sam s seboj si lažje poiščeš čas za Sebe, se učiš razširjati tvojo ZAVEST, poslušaš glas, ki prihaja iz tebe, občutiš globoko vrezana občutenja, kaj ti govori telo ali bolečina, ki se nahaja v dušni ali fizični obliki.

Verjemi VASE kar čutiš, česar se zavedaš, da boš lahko razumel, da Svetlobna Infuzija Energije iz Kozmosa sije na Skrinjo Polno Zlata, ki se nahaja v tebi.

Ker si del družine svetlobe si pripravljen, da odkriješ in razviješ to kar se nahaja v tebi. Zato je tako pomembno doseči notranji MIR, da lahko zaznaš svoje sposobnosti.

Sposoben si:

  • zdraviti svojo sposobnost, da lahko ustvariš s pomočjo svojih misli nekaj, kar si resnično želiš
  • s pomočjo duhovne moči pošiljaš in sprejemaš informacije
  • vidiš slike ali občutiš Polje Energije
  • imaš sposobnost pritegniti frekvenco svetlobe v svoje Telo in jo Razpršiti na Zemeljsko Raven
  • si pretvornik Energije in tako lahko Človeški Eksistenci povrneš nazaj Vrednost, ki jo je imela na začetku stvaritve

To ti prinese svobodo, ki jo širiš na miren način z vsemi ostalimi, da se osvobodijo KRIVDE, GREHA, OMEJITVE in PREPRIČANJ.

To včasih vsebuje navidezno neobvladljive izzive, najtežje lekcije, hkrati pa ponuja dragulje spoznanj in svetlobe.

Zato ti pomagam to, kar je ključno za ta čas, da dosežeš MIR v sebi, zato je potrebno UMAKNITI EGO, ODPRETI SRCE, s tem se ti odpre NEOMEJENA SVOBODA in dragocene sposobnosti ti bodo NA VOLJO.

Tako boš lahko naredil korak naprej in izražal RESNICO o tem kako se manipulira s človeškim razumom.

Pomagam ti Živeti tukaj na Zemlji, ker samo s tem, da ŽIVIŠ izpolnjuješ svojo nalogo.

Čas je, da priznaš svojo Moč in živiš tukaj in zdaj. Živiš svobodno, saj je obseg svobode s katero razpolagaš odvisen od tvoje odgovornosti in sposobnosti.

V kolikor se prijaviš na Novembrsko izobraževanje (z namero Aktiviraj Vibracijo Čiste Brezpogojne Ljubezni v Sebi) dobiš brezplačno še predavanja iz Oktobra.

Prijava: info@ananta.si

031 447 463

Prvi del Izobraževanja v Oktobru je za nami. Prečudovite Energije so me obdarile, da sem te lahko povezovala z Univerzumom, da si začutil MIR in dobil neposredno OSEBNO SPOROČILO iz Univerzuma.

Rezultati, ko sem te videla žareti, zaradi povezanosti, so me ganili do SRCA in presrečna sem za tvoja občutenja, ki so neprecenljivo Dragocena.

Sledi nadaljevanje v Novembru. Če si se hotel pridružiti že v Oktobru, se lahko zdaj pridružiš skupini Ananta "Bitja Svetlobe" na FB, v Novembru 12., 13., 14.11. 2020 ob 17h.

Zelo te bom vesela.

NOVEMBER

z namero Aktiviraj Vibracijo Brezpogojne Ljubezni v Sebi

Zakaj Ljubezen? Tako močna sila kot je Ljubezen zdravi vse, fizične, čustvene, partnerske, finančne, materialne težave. Obujanje Ljubezni v sebi je dragocen proces, ki ti pomaga se povezati s Seboj in Srcem Boginje Zemlje, da prevzamemo njeno Vibracijo, njeno Energijo, in tako boš lahko prešel v novo Dobo, ker bo tvoja Duša sevala Ljubezen.

Dobiš še posebno darilo, katere Zvezdne Energije Te podpirajo v letu Kovinskega Bivola, v letu 2021, da boš mirneje zaplul v Novo Leto.

Univerzum te je ustvaril z Vibracijo Ljubezni, z Duhom Stvarnika in Božansko Voljo. Zato ti je Vibracija Energije LJUBEZNI zelo blizu in jo nosiš v SEBI, ta se sedaj obuja. Ustvarila ti bom pogoje, da boš lahko začutil Vibracijo Ljubezni v SEBI, ki si jo do sedaj vedno iskal zunaj sebe, pričakoval ljubezen od staršev, partnerke, partnerja, žene, ljubice, prijatelja. Ker je bila Vibracija Ljubezni globoko zatrta tudi tvojim najbližjim imaš zdaj priložnost, ta Zaklad Odpreti, Odpreti srce in Ljubezen v SEBI.

Odpiranje Ljubezni v tebi, ti pomaga odpirati se Ljubezni Zemlje in Univerzuma.

Z Vibracijo Ljubezni si Ustvariš tako močno zaščito pred vsemi motečimi vibracijami in frekvencami okoli sebe, ki ti pomagajo čistiti tvoje telo strupov in ohranjati vitalno zdravo telo.

Ker ozaveščaš sedaj Vibracijo Ljubezni lahko sprejemaš najstarejšo Resnico, ki je spravljena v Zemlji in najdragocenejši Zaklad, ki ga nosiš v SEBI. To so kode, Modrosti, Dragoceno Znanje, ki vsebuje Znanje vsega Univerzuma.

Šele v Pretoku Ljubezni se zaveš namere in smisla Življenja in razumeš kako dragocen člen si v tem ogromnem konceptu Univerzuma.

Si zelo dragocen del Univerzuma.

Zame ima program neprecenljivo ceno, za tebe pa ga dajem po posebno ugodni ceni 180,00 EUR (redna cena je 360,00 EUR).

V kolikor se prijaviš na izobraževanje v Novembru (z namero Aktiviraj Vibracijo Brezpogojne Ljubezni v Sebi) dobiš zraven še izobraževanje iz Oktobra (z namero Kako doseči Mir v Sebi).

Prijava: info@ananta.si

031 447 463

DECEMBER

z namero Si Svetlobno Bitje

Ljubezen in Svetloba sta močno povezani, zato ob priložnosti Zimskega Solsticija pripravljam že tretje Izobraževanje, ki bo v Decembru.

Svetloba v kombinaciji z Ljubeznijo rodi močno Zdravilno Moč, ki stopi, odpre, zaceli vse kar je poškodovano, ranjeno, bolno. In ker si sam Bitje Svetlobe te naučim uporabljati Svetlobo za lastno Zdravje, Notranji Mir, Srečo, ki je potrebna v teh trenutkih.

Hkrati z našim Izobraževanjem praznujemo Zimski Solsticij, čas modrosti, intuicije, notranjih vpogledov, Globoko znanje nezavednega se prebuja in prinese potrebne duhovne uvide, da dojamemo kar je potrebno. Staro leto umira in pri odpuščanju starega lahko ustvarimo pot za novo rojstvo.

Kjer se zaključi Sončev Ciklus in v spiralnem razvoju nadaljuje Nov Sončev Ciklus. Ob tako močnem dotoku informacij in predajanju informacij naprej je to delo Visoke Časti. Brez človeškega telesa se nobena informacija ne prenese naprej. Zato so vsa občutenja, ki jih premoreš ključ za dostop podatkov, ki so shranjeni na planetu Zemlja in v Tebi.

Posebej te bom obdarila z močjo SVETLOBE, kot moje darilo blagoslova za tebe.

Povabila sem še Mojstra Šipibo Šamana Lucia Mahua iz Amazonske Jungle, ki bo za vsakega udeleženca in še posebej za tebe naredil molitev z namero povezanosti, da smo vsi eno, v svojem Šipibo jeziku.

Pridruži se nam na Izobraževanju, ki traja 5 dni v Decembru (19., 20., 21., 22., 23.12. 2020 ob 17h), v skupini Ananta "Bitja Svetlobe" na FB.

Pomagala ti bom začutiti kako zelo Dragocen del Univerzuma si!

Zame ima program neprecenljivo ceno, za tebe pa ga dajem po posebno ugodni ceni 300,00 EUR (redna cena je 600,00 EUR)

V kolikor se prijaviš na izobraževanje v Novembru (z namero Aktiviraj Vibracijo Brezpogojne Ljubezni v Sebi) dobiš zraven še izobraževanje iz Oktobra (z namero Kako doseči Mir v Sebi).

Prijava: info@ananta.si

031 447 463