Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

Pridruži se mi in PRIJAVI SE na Sobotno Izobraževanje:
“Kaj Bogastvo v resnici je?”
V Soboto 30.5.2020
od 10h - 13h
REDNA CENA: 150 EUR,
zdaj s posebnim popustom cena samo 50 EUR.

Prijave in vplačila s popustom za rezervacijo sedeža do 27.5.2020.

Pokliči me: 031 447 463 ( g. Aleksander )
info@ananta.si

Moj namen je bil ustvariti delavnico, kjer te na najbolj preprost možen način naučim kako se lahko osvobodiš od ujetosti o omejenosti razumevanja denarja in Bogastva.

Razumeti Resnico Denarja je za ta čas ključno, ker ti pomaga odpreti dimenzije in znanje, ki so za ta čas bolj pomembne kot Denar.

Pridruži se mi, da zavibriramo skupaj v Obilju.

Vzemi denar kot preizkušnjo kako razvijati lastno moč, kot lekcijo kako priti do cilja, kljub temu, da v tem trenutku ne veš kako in kako se osvoboditi omejenosti in starih prepričanj in miselnosti o denarju.

Velikokrat ti denar preprečuje priti do cilja, pomagam ti razkriti, da ko je cilj jasen potem pride tudi denar. Samo velikokrat ne verjamemo ali obupamo, da je to možno.

Živiš v Vesolju Obilja.

Bogastvo je stanje uma, stanje Sreče in Vibracije v notranjosti v Obilju. S tem oddajaš vibracije obilja in obilje pritegneš k sebi.

Pomagam ti zavibrirati v Obilju.

Učili so nas, da tisti ki je najbolj Inteligenten in ima največ denarja na svetu, da je najbogatejši sploh. Pa je to Resnica? Srečna sem, da ni.

V današnjem času je najbogatejši tisti, ki ima najvišji nivo zavedanja Resnice, samega sebe in življenja nasploh. Deluje povezan s svojo močjo in Izvorno Stvarnikovo Energijo, ko to dosežeš imaš tako visoko Moralo in Požrtvovalnost, da si lahko ustvariš vse, kar potrebuješ v življenju, samo toliko kot je potrebno.

Si v svoji moči Zdrav, Srečen in se zavedaš svojega bogastva fizičnega telesa, svojega Bogastva Duhovnega Telesa, Svojega Bogastva Umskega Telesa in svojega Bogastva Čustvenega Telesa.

Si kreator svojega življenja, s tem pa tudi veliko doprineseš do drugih ljudi okoli sebe. Večja kot je tvoja Moč, večje je tvoje Zavedanje, večje je tvoje Bogastvo.

Pokažem ti, kako dragoceno in pomembno je začeti poslušati sebe, svoje srce, Resnico, ki jo nosiš v sebi. Ni ti potrebno poslušati nikogar, še posebno ne tistih, ki si jim dolgo časa dajal moč in da so se odločali namesto tebe ali zaradi njihovega finančnega Bogastva ali zaradi Moči ali zaradi Položaja.

Niso ti dali možnosti, da bi začutil svojo Moč, svojo Dragocenost, svojo Modrost.

Srečna sem, da živim v tem času in mi je dano, da vidim Resnico, ki ti jo lahko posredujem naprej, ker se mnogi, ki smo jih občudovali in kovali v zvezde razkrivajo kaj ti delajo, z zlorabo poskusov z umetno inteligenco, vojaško robotiko, omrežjem 5G in biotehnologijo - proizvodnjo virusov, ki uničujejo človeška življenja.

Dobro, da se resnica razkriva, ker mnogim trenutno denar ne more pomagati, ampak samo iskreno soočanje z Resnico, samim seboj in Resničnim Zavedanjem Življenja.

Povzdignila te bom na nivo Energij Bogastva, da boš to občutil, kaj ti je dano, kaj ti pripada, ampak so nam stalno prikrivali in odvzemali moč, da so nas držali v strahu in nas kontrolirali in uporabljali za svoje interese.

Zdaj je čas, da rečeš dovolj imam in da na Ljubezniv način pristopiš najprej do sebe. Pomagam ti spremeniti vibracijo Energij, ki si jih ustvarjaš in ni koristna ne za tebe ne za drugega.

Naredi nekaj za sebe, naredi korak bližje k osvoboditvi ujetosti od denarja. To ima vsak tudi tisti, ki ga ima veliko, malo ali popolnoma nič. Samo vsak na različnem nivoju zavedanja.

Pridruži se mi in PRIJAVI SE na Sobotno Izobraževanje:
“Kaj Bogastvo v resnici je?”
V Soboto 30.5.2020
od 10h - 13h
REDNA CENA: 150 EUR,
zdaj s posebnim popustom cena samo 50 EUR.

Prijave in vplačila s popustom za rezervacijo sedeža do 27.5.2020.

Pokliči me: 031 447 463 ( g.Aleksander )
info@ananta.si