Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463
ANANTA DUHOVNA POTOVANJA, ŠAMANI IN LJUBEZEN ❤
Ko se srečata Tjaša Dorelay in Alexandra, Medij in Zdravilka, se združita Resnica in Magična Zdravilna Moč in s tem ustvarita Močno Zdravilno Energijsko Polje.
To se je zgodilo na sobotnem FB LIVE, kjer je Tjaša Dorelay predstavila Alexandro Debevec, mene kot licencirano zdravilko po sistemu tradicionalnega kitajskega zdravilstva, moje več kot 29 letno pot učenja, rasti, izkušenj in doživetij, ki se te dotaknejo in so me spremljala na duhovni rasti.
Tjaša Dorelay je želela deliti z vsemi občutenja, teme, znanje in modrosti, kadar je pri meni na Ananta Privatni Terapiji, predstaviti mene, Alexandro in moje delo.
Včasih se zgodi, da ti življenje na pot prinese ljudi, ki jih tako močno začutiš, kot da jih poznaš že od nekdaj. Se ti je to že kdaj zgodilo?
Ena od takih oseb je zame Tjaša Dorelay. Lahko ji rečem, da je ona moja dušna prijateljica, saj sem prepričana, da se najini duši poznata že od nekdaj in da celo prihajata iz istega dela vesolja.
Ko naju je splet življenjskih okoliščin pripeljal skupaj, nisva vedeli, kako močno bova druga drugi pomagali.
Jaz sem Tjaši predlani pomagala pozdraviti vnetje živca v glavi in k meni pride pred večjimi dogodki (nazadnje je bila pri meni pred Angelsko napovedjo), da ji naredim terapijo in ji tako pomagam, da je najbolj pretočna in je njeno telo močno, ko kanalizira sporočila zate.
Tjaša ne zna točno opisati z besedami, kaj točno se zgodi, ko pride v Ananta Center k meni na Privatno Terapijo, ve samo to, da vedno odide z globokim zavedanjem sebe in z močnim občutkom, da je zanjo vse mogoče.
Ko sem se vrnila v Slovenijo, me je božanski načrt moje duše pripeljal do Tjaše Dorelay, kjer sem se seznanila z metodo kanaliziranja po njeni metodi Celestial Inspiration.
Svoje znanje je Tjaša na tem tečaju predajala na tako iskren in čist način, to je naredilo name zelo velik vtis, kako je na enostaven in iskren način povedala kako se povezuješ z Najčistejšimi Izvornimi Energijami in še poleg tega, je dodala, da sem popolnoma pripeta na Najčistejši Izvor in stopam v komunikacijo z različnimi dimenzijami obstoja in posledično bom komunicirala z različnimi duhovnimi bitji, ki mi želijo predati zavest, ki jo potrebujem slišati, zato, da lahko to zavest delim dalje vsakomur, ki se mi odpre in mi zaupa svoje najgloblje bolečine, težave in probleme, ki so izvor vseh bolezni in bolečin. Od takrat dalje vse to uporabljam, pri zdravljenju na Ananta Privatnih zdravljenjih in Antistresnih skupinskih zdravilnih terapijah.
Povezuje naju Ljubezen do vsega Stvarstva in Duhovnega Sveta, kjer vsaka na svoj edinstven način prejeta spoznanja deli v našo skupno polje in želiva dvigniti zavedanje v Sloveniji in Svetu, da bomo živeli bolj v stiku s svojo pravo resnico, v ljubezni in z visoko vibracijo.
Ko midve prideva skupaj, je ena ura premalo, saj se nama vedno odpre toliko bogatih tem in zgodb, da je prav neverjetno. Se mi zdi, da sva kot elektrarna močne energije.
Pogovarjali smo se o duhovni rasti, o duhovnih potovanjih po najmočnejših svetih točkah sveta, o Šamanih, ki jih Alexandra letos pripelje v Slovenijo in o vsem, kar naju bo energija vodila, da deliva s teboj.


Srečanje s Šamani, je Alexandri spremenilo življenje in zato sem jih povabila, zaradi njihove srčnosti in iskrenosti, v osrčje Slovenije, Bohinj ECO Hotel od 28.06. – 03.07. 2020

(24.06. 2020 ob 17h- Avstrija Trend Hotel 2 urni Šamanski ritual).


To je bil tudi glavni motiv tega srečanja, ki si ga lahko tudi tukaj ogledaš. Vabim te v najino družbo. Ne zamudi te priložnosti zdravljenja, poslušaj naju.Midve sva se dali v pretok, saj verjameva, da ti tako dava lahko največ. Samo udobno se namesti, sprosti, odpri Srce in naju poslušaj z Dušo. Deležen boš nivojev Energij polnih zdravja, Ljubezni, Harmonije in Miru.

Hvaležna sem vsem, ki ste bili v soboto z nama in ki ste si ogledali posnetek.

Veliko Ljubezni❤ in Svetlobe✨

Alexandra Debevec in Tjaša Dorelay