Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

Leto, ki je pred nami. Leto Kovinske Podgane 2020.

Z novim letom prihajajo novi začetki! Prihajajoče leto Kovinske Podgane bo za nas vznemirljivo - premik Qi-ja, ki bo imel vpliv na 2020, pomeni, da bodo prišle nove priložnosti in izzivi.

Vsi poznamo občutek slabe pripravljenosti, na premagovanje življenjskih izzivov, kjer pogumno spoznamo dobre priložnosti. Kaj, če bi že prej imeli vpogled v te priložnosti?

Ugotovite, kaj lahko v prihodnjem letu pričakujete na podlagi svojega živalskega znaka in uporabite to znanje, da sami oblikujete odlično leto 2020!

VIDITE TO, KAR DRUGI NE

Filozofija. Proces. Namen

Vsaka odločitev, ki smo jo kdaj naredili, je bila neka oblika napovedovanja. Ali ste lastnik podjetja, ki načrtuje naslednjo predstavitev, pilot, ki se pripravlja na vzlet ali pa si tik pred tem, da pristopiš k dekletu svojih sanj – bi nezavedno ali namerno razmislili o možnih rezultatih, preden bi se lotili kakršnega koli dejanja. V podjetju se odločitve sprejemajo na podlagi predvidevanja dogodkov in poslovne presoje na podlagi preteklih trendov in statistike - to je oblika napovedovanja, ki temelji na predpostavkah.

Vsa Feng Shui in kitajska astrologija se je ukoreninila v preučevanje Qi (energije) in tega, kako vpliva na nas. Ali je Qi notranji ali zunanji, pozitivni ali negativni, preučimo, kako te sile medsebojno vplivajo in iščemo vzorce in trende. Oba sistema nam ponujata energijsko karto ali v sodobnem jeziku - podatkovne točke za leto.

Tradicionalni kitajski praktik metafizike lahko s sklicevanjem in analizo teh „podatkovnih točk“ izvede svoja opažanja in napove, kaj lahko pričakujemo. Medtem, ko podatkovne točke (elementi in tabele) ostajajo enake, so napovedi le tako dobre, kot jih napoveduje oseba.

Predstavljajte si, da bi imeli zdravniški izvid, toda obiskali bi študenta medicine ali v drugem primeru obisk pri zdravniku z desetletnimi izkušnjami na tem področju.

Kljub temu, da je to omiljena razlaga, da se vam ne razlaga o tehničnih interakcijah 5 elementov, polarnosti yina in yanga in zakaj so stari Kitajci poimenovali svoje zvezde po kmečkih živalih. Bistvo tega je v tem - z razumevanjem teh sil, vse to, lahko uporabimo za ustvarjanje boljšega in bolj namernega življenja.

Zgornja karta, je karta BaZi za leto 2020 (leto Kovinske Podgane) in je na splošno razdeljena na Stebre minut, ur, dneva, meseca ali letni steber ter stebla, veje in skrita stebla. Preučimo njeno celost, pa tudi posamezne tabele ali razmerja med temi komponentami, da razložimo njen pomen.

NEBEŠKI STEBRI
POZNAVANJE SAMEGA SEBE
Odklepanje priložnosti za fenomenalno Osebno Rast

POIŠČI SVOJO ŽIVAL

NAPOVED ZA 12 ŽIVALI IN ANALIZA 2020

Podgana

ZDRAVJE

Letos bodi še posebej pozoren na svoje telesno in čustveno počutje. Bodi pozoren na svojo prehrano in po potrebi hodi na zdravniške preglede.

ODNOSI

Na ljubezenskem področju bo brez posebnosti, če si zaročen, ohranjaj ogenj svoje romantike, tako da boš letos partnerju privoščil sproščujoče počitnice. To bo še dodatno popestrilo vajin odnos. Če si samski raširi svoj družbeni krog, saj boš s tem povečal možnosti, da najdeš nekoga, ki ti pade v oči.

KARIERA

Letos ti miselnost, da sam zmoreš prav vse, ne bo naklonjena. To je obdobje, ko boš v družbenem in korporativnem krogu našel ljudi, ki ti bodo z veseljem pomagali in krepili tvojo pot. Bodi dostopen in timski igralec, da se izogneš zaostanku korporativne politike.

BOGASTVO

Ne moremo zanikati, da lahko tvoja prizadevanja prinesejo denarne nagrade, vendar je potrebno biti previden, da ne pride do pretiranega zapravljanja v letošnjem letu. Ustvari načrt proračuna in se ga drži.

Bivol

ZDRAVJE

Trmast, kot si ostajaš v prihodnjem letu razmeroma neprepusten za resne bolezni, čeprav bosta dobra prehrana in reden fitnes poskrbela, da te skupni zdravstveni problemi letos ne bodo motili.

ODNOSI

Če si samski, se boš v letošnjem letu pripravljen družiti in skoraj zagotovo so tvoji potencialni partnerji znotraj tvoje družbe. Ne bodi skrivnosten. Bodi iskren do svojih občutkov, ne da bi bil preobremenjen in tvoje dolgo iskanje ljubezni se bo morda izteklo.

KARIERA

Tvoja všečnost se bo letos povečala, ko bodo nadrejeni in sodelavci do tebe postali bolj dovzetni, kar ti bo omogočilo, da dosežeš harmonično delovno okolje. Izpili svoje komunikacijske sposobnosti in ta postopek boš lahko pospešil!

BOGASTVO

Videl boš številne priložnosti za ustvarjanje bogastva na različnih poteh, ki presegajo tvojo dnevno službo. Letos boš lahko užival blaginjo, vendar ne pozabi počivati, da se izogneš izgorelosti in stresu!

Tiger

ZDRAVJE

Tiger je drzen, zdaj pa je čas, da to lastnost usmeriš na načine, ki ne pomenijo resnega tveganja za tvoje fizično in duševno počutje. Če se boš držal učinkovitega zdravstvenega režima, boš ostal dovolj pripravljen, da se boš spoprijel z bogatimi priložnostmi leta 2020.

ODNOSI

Ohranjanje pozitivne miselnosti in tvoja vznemirljiva osebnost ti bosta pomagali, da se boš upiral stranskim učinkom tvoje šibke sreče “Peach Blossom luck” v tem letu. Potencialne partnerje bo očarala tvoja energija, zato bodi vesel in tvoje ljubezensko življenje bo lahko zelo dobro!

KARIERA

Potrebno bo delati na zavedanju, zavestu, ker več kot bo zavedanja, boljša bo komunikacija, več bo rezultatov na kariernem področju, manj bo zavedanja kaj se dogaja, manj bo priložnosti in več problemov se bo lahko pokazalo.

BOGASTVO

Medtem, ko bo veliko priložnosti za bogastvo, če si pripravljen na potovanja, pa upočasni svojo željo po zapravljanju. Smiselno porabi in vloži denar za osebnostno rast ali za stvari, ki so smiselne in se ti povrnejo nazaj.

Zajec

ZDRAVJE

Sprememba življenjskega sloga in dnevne rutine bi lahko bila pametna za ohranitev tvojega telesnega in duševnega počutja. Preprečevanje je boljše kot zdravljenje. Povečana skrb za fizično telo in osebnostno rast in zavedanje, te bosta ohranila v dobri zdravi kondiciji in čustveni stabilnosti.

ODNOSI

Če si samski, boš v letu 2020 skakal od veselja zahvaljujoč pozitivni sreči “Peach Blossom”. Naredi prvi korak v tej ljubezenski igri in ne čakaj, da nekdo pride do tebe in ti spodnese tla pod nogami. Če si zaročen, boš morda želeli razmisliti o poroki, zaradi prisotnosti ugodnih zvezd.

KARIERA

Najbrž te bodo na delovnem mestu zasuli z obrekovanjem, zato se raje osredotoči na delo, da ne pride do nasprotovanj. Kljub govoricam, ki te obkrožajo, boš še vedno lahko poiskal pomoč kolegov vse leto. Vrni jim usluge, ko bodo to potrebovali, saj si boš tako v letu 2020 oblikoval boljše delovno okolje zase. Za narediti korak naprej, pa si lahko poiščeš učitelja, mentorja, ki ti lahko pomaga pri naslednjem koraku v življenju,

BOGASTVO

Dokler se boš izognil kakršnim koli visokim tveganjem, se boš vse 2020 približeval k obilju. Bodi priden in prevzemi brezkompromisno delovno etiko. To bo povečalo tvoje pozitivno bogastvo in povečalo tvoje možnosti za zaslužen dvig. Letos bi bilo treba upoštevati tudi naložbe v nepremičnine, čeprav je najbolje biti konzervativen in izbrati naložbe z nizkim tveganjem.

Zmaj

ZDRAVJE

V letošnjem letu si izberi lažje fizične aktivnosti. V primeru, da se počutiš neudobno ali ti je težko spremeniti kakršno koli navado, razumi, da je ta sprememba dobra za tebe. Poskrbi za globlje razumevanje in čutenje tvojega telesa, da mu boš nudil in ustregel, s tistim kar potrebuje. V primeru ne dobrega počutja, se nauči ustaviti in umiriti in potem nadaljuj naprej.

ODNOSI

Letos lahko pride do napredovanje v tvojem ljubezenskem življenju. Obstaja celo verjetnost odmevnih poročnih zvonov, če bi eden od partnerjev izrazil željo, za poroko! Kot samski, morda ne boš imel takšne sreče na tem področju, vendar lahko kljub temu zbereš pogum, da izraziš svojo naklonjenost tistemu, ki ga ljubiš in te to lahko pripelje k presenetljivim in ugodnim rezultatom.

KARIERA

Letos bo morda nekaj težav, povezanih s kariero, ki bi lahko preizkusile tvojo vztrajnost. Neustrezno komuniciranje lahko tokrat prevladuje v tvojem poklicnem življenju, vendar so takšne stiske tudi priložnost, da odkriješ načine, kako lahko izboljšaš svoje interakcije s tistimi osebami, ki jih srečuješ na delovnem mestu.

BOGASTVO

V letošnjem letu se je smiselno zanašati na tiste, ki so na področju finančnega upravljanja veliko boljši od tebe. Razmisliš lahko o naložbah, kot so stalni depoziti in varčevalni načrti. Strokovni nasveti ti bodo zagotovo pomagali pri takšnem finančnem strategiranju.

Kača

ZDRAVJE

Letos zavrzi svoj neresni odnos do svojega zdravja. Ne podcenjuj manjših zdravstvenih stvari. Pozdravi jih, preden se poslabšajo, in več pozornosti nameni svoji prehrani. Če ne boš dovolj pozoren, boš lahko imel težave, povezane z urinarnim sistemom, ali težave s stopali. Ne zapostavljaj svojega zdravja.

ODNOSI

Preden prepustiš, da te tvoja čustva prepravijo in se začne stopnjevati v prepir, raje zadihaj in zberi svoje misli. To velja tako za samske kot zaročene. Letos si se morda zlahka razjezil, vendar ti bosta hvaležnost in spoštovanje pomagali v smeri miru med tvojo ljubljeno osebo ali potencialnim partnerjem.

KARIERA

Letos obstajajo velike možnosti za napredovanje, saj se tvoj odnos z nadrejenimi na splošno izboljša. Ne boj se povedati kaj si ti doprinesel. Biti tiho in se delati skromnega sta slabi lastnosti, da bi tvoji nadrejeni opazili tebe in tvoje talente.

BOGASTVO

Imel boš priložnosti za pridobivanje bogastva, varčevanja in zapravljanja denarja na bolj sproščen način v primerjavi s preteklim letom. Kljub temu bo bolje zate, če poostriš varnost okoli svojega premoženja, če je to mogoče, saj s tem lahko preprečiš morebitno izgubo bogastva.

Konj

ZDRAVJE

Če si boš dovolil, da delo pride v tvoje osebno življenje, bo lahko prisoten stres v tvojem življenju. To lahko preprečiš tako, da si zagotoviš dovolj počitka, spanja, vitaminov in prehrane. Vsake toliko časa si vzemi prepotreben dopust. Lahko naredi čudeže za tvoje telesno in duševno počutje.

ODNOSI

Če si v razmerju, ne pozabi, da bodo preizkušnje, ki jih boš opravil letos, le še bolj okrepilo vajino romantiko. Naj te vsak argument ali zadrega nauči, kako z odnosom ravnati z večjo spoštovanjem in zrelostjo. Če si samski, bi moral raziskati nove družbene kroge, tako boš odpravil pomanjkanje zanimivih ljudi v svojih trenutnih krogih.

KARIERA

Meditacija in dobrodelno delo bosta vzrok za mirnost in spoštovanje drugih. To je pomembno dejavnik, da omiliš stres, ki ga boš morda preživel na delovnem mestu. Ne dovoli, da te pomanjkanje prepoznavnosti spodbudi, da obupaš. Vztrajaj na svojem trenutnem delovnem mestu v nasprotju z vsemi možnostmi in tvoje trdo delo bo nagrajeno.

BOGASTVO

Možnosti bogastva bodo težko dosegljive, če ne boš izvedel potrebnih ukrepov za dosego svojih ciljev. Deloven Konj je najboljši Konj v tem letu 2020! Najdi ravnotežje med služenjem denarja in zdravim načinom življenja, da te delovni stress ne bo preveč obremenil. Bolje zate je, da se izogneš kakršnim koli špekulativnim investiranjem.

Koza

ZDRAVJE

Zavestno se odloči kaj boš zaužil, še posebej, če si starejši. Morda boš želel razmisliti o več doma kuhanih obrokih, namesto da obiskuješ restavracije. Tako boš namreč bolje nadziral vsebnost hranil in čistočo hrane!

ODNOSI

Čas je za izpovedi in dvorjenje. Ljubezenska dejanja bodo imela še večji učinek. Torej, osredotoči se za načrtovanje počitnic ali druge romantične kretnje, ki si jo želel narediti za svojo ljubljeno osebo ali romantično zanimanje!

KARIERA

Prva polovica leta 2020 bo ključni čas, da postaviš temelje za svojo kariero. Ne oziraj se na svojo nestrpnost in ne zagrabi vsako priložnost, ki se ti ponudi. Nekatere od teh priložnosti, ti ne bodo dolgoročno koristile. Zaveži se določeni stvari, ampak po natančnem premisleku.

BOGASTVO

Bodi pozoren na svoje pozitivno stanje misli in naravnanost, ker boš tako lahko bogato nagrajen. Tvoje možnosti bogastva izgledajo zelo pozitivno, čeprav lahko zaradi lastne negativnosti spregledaš določene priložnosti in ne opaziš kakšno srečo v resnici imaš.

Opica

ZDRAVJE

Čeprav iz zdravstvenega vidika ni razloga za zaskrbljenost, se ti vseeno priporoča, da se prehranjuješ z zdravo hrano. Če bo v letošnjem letu prisotno preveč stresa, se ti priporoča, da se sprostiš z vadbo in meditacijo ter naj postaneta pomemben del tvoje rutine.

ODNOSI

Ključnega pomena je, da se še bolj povežeš s partnerjem. Tvoj partner naj bo tvoj najboljši prijatelj, zato si prizadevaj, da bi izboljšal svoj odnos na tej ravni.

KARIERA

V tvojem najboljšem interesu je, da poiščete načine, kako svoje talente bolj poudariti, da pritegneš pozornost nadrejenih ali drugih pomembnih osebnosti. Hkrati bodi še posebej previden, komu zaupaš in kaj govoriš, saj lahko tvoje novo prepoznavanje na delovnem mestu prikliče ljubosumje in potencialno zadržanost.

BOGASTVO

Tvoj zagon za bogastvo se bo letos zanašal na pomoč drugih. To je lahko v obliki strokovnih nasvetov, v kaj vlagati ali kako povečati svojo finančno varnost. Ne jemlji njihove pomoči kot samoumevne in poskrbi, da jo boš plačal tako, da pomagaš tistim manj srečnim. Vesolje ti bo povrnilo za tvojo prijaznost!

Petelin

ZDRAVJE

Morda boš presenečen nad tem, koliko pozitivnega lahko doprineseta zdrava prehrana in opazovanje svojih prehranjevalnih navad. Priporočeno je tudi, da hodiš v naravo nekoliko bolj kot običajno, saj boš tako duševno in čustveno imel veliko energije.

ODNOSI

Če že ne želiš sprejeti ideje o spletnih straneh za zmenke in priložnostnih zmenkih, je zdaj čas, da razmisliš o tem. Če si samski, boš imel v tem letu pozitivno srečo na ljubezenskem področju, čeprav gospa Prava ali gospod Pravi ne bosta preprosto prišla sama od sebe. Pokaži to, da si želiš igubiti svoj samski stan in si lahko znatno povečaš svoje možnosti.

KARIERA

Morda ne bo najbolj gladko jadranje po kariernih poteh, vendar te kljub temu čaka obilo dobrih priložnosti. Te lahko nastanejo v obliki možnosti vpisa v poseben program za razvoj poklicne poti ali več podjetniških potovanj za izboljšanje povezav znotraj in zunaj tvojega delovnega mesta. Bodi še posebej prijazen in sprejemaj ljudi v tvojem poklicnem krogu, da bodo te priložnosti še naprej prihajale k tebi.

BOGASTVO

Čas je, da svoje možnosti za pridobitev bogastva razširiš. Ne drži se le tistega, kar že poznaš. Raziskuj o različnih metodah, kako povečati svoje finance in poišči strokovno pomoč, s katero lahko poiščeš najboljšo pot do povečanja bančnega stanja.

Pes

ZDRAVJE

Zdravje je oblika bogastva. Bodi pozoren na odzive svojega telesa in ne ostajaj predolgo v določeni čustveni situaciji, ampak poišči si nasvet, pomoč, da sprostiš napetost, bolečino ali čustven stres.

ODNOSI

To leto imaš možnost, da svojim ljubljenim osebam pokažeš več svoje ljubezni in skrbi za drug drugega, tudi če pride do kakšnega nerazumevanja. Ne poslušaj toliko partnerjevih besed, vendar se poglobi v sebe in poslušajte in čutite sebe, povežite se s svojo lastno močjo in lažje boste sprejeli partnerja. Dobra priložnost za učenje biti v pretoku ljubezni.

KARIERA

Vplivni ljudje ti bodo krili hrbet na profesionalnem področju, kar bo odvrnilo določene ljudi od tega, da bi te izkoristili. Bodi prepričan, da izkažeš spoštovanje ljudem na oblasti, ki ti bodo pomagali. Če svoje napore uskladiš s tistimi, ki imajo večjo avtoriteto, boš resnično imel možnost, da svoje poklicne možnosti obrneš.

BOGASTVO

Naredi si dober finančni rezervni načrt, saj bo to tvoja obramba pred nenehno možnostjo denarne izgube v letošnjem letu. Ne vlagaj svojega denarja kot sredstvo za boj proti temu slabšemu obdobju bogastva. Izogibaj se tveganim naložbam za vsako ceno in se bolj osredotoči na preprosto varčevanje denarja.

Pujs

ZDRAVJE

Ne uporabljaj zasedenega urnika kot izgovor, da izpustiš zdrave dodatke k svojemu življenjskemu slogu. Obstaja veliko hitrih in stroškovno učinkovitih načinov, kako lahko poskrbiš za svoje zdravje, prehrano in splošno kondicijo, ne da bi pri tem ogrozil napredek pri doseganju svojih ciljev. Ugotovi, kaj deluje za tebe zdravo in se k temu zaveži.

ODNOSI

Odlična novice, če si samski - ne boš več sam, če iščeš sorodno dušo. Najbolje je, če ne boš ravnal nagonsko. Vzemi si čas, da spoznaš svojega ljubezenskega partnerja na globlji ravni, preden se zavežeš. Čas je na tvoji strani!

KARIERA

K sreči je med tabo in tvojimi kolegi letos pozitiven odnos. Pripravljen boš na to, da se povzdigneš na boljši položaj v podjetju, tako da boš v tem letu izkoristil pomoč, ki jo boš dobil od drugih.

BOGASTVO

Letos boš opazil pozitiven premik v svoji sreči obilja, saj obstajajo možnosti za nekatera stranska delovna mesta in druge alternativne vire dohodka. Prizadevaj si, da boš te spremembe izkoristil.