Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463

Edinstveno!

Šamani prihajajo v Slovenijo. Ali veš zakaj?

Pritegnila me je njihova preprostost in veličina, zaradi neizmerne modrosti razumevanja Resnice in neverjetno močne sposobnosti uporabe naravne, izvorne in univerzalne moči zdravljenja.

Qeros Šamani s katerimi sem prišla v stik in bila deležna zdravljenja in čiščenja v Peruju, ohranjajo starodavno Inkovsko magično znanje. Ko, pa sem izvedela, da je njihovo edino poslanstvo delitev Resnice v Času Preobrazbe in Zedinjenja - Harmonije na Zemlji in poudarjajo kako moramo prebuditi svojo Duhovnost in Ljubezen v sebi, da nas bodo srca združila z istimi poslanstvi preobrazbe. Sem takoj začutila, da bi jih povabila v Slovenijo.

Name je naredilo velik vtis, ko sem izvedela, da so zadnji, ki prenašajo Inkovsko modrost, ki so to znanje podedovali in še vedno ohranjajo Inkovske pristine zdravilne, izviren način zdravljenja in dela z energijo. Pri potovanju na Ananta Intenzivni program v Peru sem iskala Inkovsko Resnico in pripeljalo me je do njih, neizmerno ganljiva sreča, ko sem se srečala z njimi in takoj sem vedela, da imamo nekaj skupnega. Nekaj prečudovitega, ko srečaš človeka in vidiš njegovo globino, sposobnosti, modrost in je enaka kot jo imaš sam. Vsakomur iz srca želim, da to doseže sam.

Pridruži se nam v:
BOHINJ ECO HOTELU ****
NEDELJA – 28.JUNIJ OB 9h – V KONFERENČNI DVORANI ECO HOTELA
PETEK – 03. JULIJ
PRIJAVA: 031 447 463 (g. Aleksander)
ali e-mail: info@ananta.si

PREDSTAVITEV INTENZIVNEGA PROGRAMA
BOHINJ ECO HOTEL****

QERO ŠAMANI se nahajajo v visokogorju Peruja, kjer se Nebo poljublja z Zemljo, kjer človek hodi s Pumo in njegov um leti, kot Kondor, kraj kjer je kozmično znanje še živo v ljudeh.

Qeros Šamani ohranjajo starodavno in magično znanje iz Inkovskih časov, njihovo edinstveno poslanstvo delitve TARYPAY PACHA (Čas preobrazbe in Zedinjenja na Zemlji), kjer moramo razvijati svojo duhovnost in svojo ljubezen, da nas bodo srca združila z istimi poslanstvi preobrazbe.

Znani so tudi kot zadnji Inki, ki so to znanje podedovali in še vedno ohranjajo pristne zdravilne tehnike, pri čemer ohranjajo izviren način zdravljenja in dela z energijo, kot so delali njihovi predniki.

Nove generacije, domačine in tujce želijo naučiti spoštovanja narave, poiskati odnos do nje, stopiti v stik z Pachamamo (Mati Zemljo) in kako nam lahko pomaga v našem vsakdanjem življenju, pomagati, da se TARIPAY PACHA uresniči in končno postanejo bitja čiste svetlobe in s prakso postanejo kot CHAKARUNAS (povezovalci in nosilci svetlobne energije).

V Sloveniji bosta vodila Šamanska Zdravljenja Mojster Agustin Machaca in Mojster Nicolas Flores:

AGUSTIN MACHACA
Maestro Agustin prihaja iz skupnosti Qero iz majhne vasi Hatun Qero, star je 56 let. Prišel je iz rodu Qolqe Chumpi liniege, v katerem varujejo podedovano znanje o Chumpisu in mavričnem energijskemu delu, je zelo prijazen in ima toplo srce, zelo dobro pozna svoje zdravilne moči z različnimi orodji, predvsem pa Chumpis ali 7 kamnov moči. Zelo natančen je pri napovedovanju iz listov twice, imenujemo ga varuh Pachamame (Boginje Matere zemlje), ker je njegova Ijubezen do Matere Zemlje in Kozmosa edinstvena, mu to zelo pomaga enostavno delati, s temi silami.
NICOLAS FLORES
Maestro Nicolas prihaja iz skupnosti Qero iz majhne vasi Hatun Qero, star je 35 let, pri 17 letih je bil iniciran od gamana Pamapamesayoq, prejel njegovo mod v visokogorju Ausangate, prihaja iz rodu mothih gamanov, kot je Sebastian Flores Machaca, eden najpomembnejših gamanov v skupnosti Qero, zelo dobro poznan po svojih sposobnostih zdravljenja in čiščenja z uporabo razlithih orodij in zdravilnih rastlin. Zelo natančen je tudi z napovedovanjem listov koke, zato mu pravimo Toplo srce zaradi njegove ljubezni in odnosa do duha gora, ki jih spoštuje in jim pomaga, ter pravi, da je njegovo poslanstvo širiti znanje o Pachamami ali materi Zemlji in naš odnos do nje.
JANET RAMIREZ
Janet je iz popka sveta, znanega kot Cusco iz Peruja. S Qeros Shamani sodeluje že več kot 9 let, uči se od njih, imela je čast sodelovati z najbolj priznanimi Šamani, kot je Alejandro Apaza tudi Pamapamesayoq Šaman in potomci Benita QoriHuaman in Altomesayoq Shamana na visoki ravni. Govori Qechua jezik in angleščino, ter pomaga in poskrbi, da bo prenašala Znanje skupnosti Qeros zaradi svojega kompromisa s Pachamamo materjo Zemljo in Močmi, da bi tudi sama postala pravi Pampamesayoq Šaman.
WALTER CORAZA
Walter prihaja iz popka sveta, znanega kot Cusco, v Peruju. Je Šaman, ki so ga poimenovali WAYRA zaradi njegove prijaznosti in njegove moči, medtem ko dela energijske povezave. Z Qero Šamani sodeluje že več kot 4 leta, iniciiran je bil z zdravilnimi rastlinami, ki jih za zdravljenje kot zdravilo uporabljata San Pedro ali Wachuma. Govori qechua in angleško, ter pomaga poskrbeti za prenos Znanja skupnosti Qeros. Rad igra na svojo šamansko flavto, medtem ko šamani opravljajo obred povezane ljudi in pri pomoči na njihovi življenjski poti. Tudi sam je na poti, da postane Pampamesayoq Šaman, ko bo pravi čas.
ALEXANDRA DEBEVEC
Licencirana zdravilka s strani ministrstva za zdravje na področju zdravilskega sistema Tradicionalno Kitajsko zdravilstvo, kjer že 30 let dela z ljudmi. Ki se z Ljubeznijo do vsega Stvarstva in Narave, Iahko povezuje z nivoji, kjer izvira Najčistejša Zdravilna Energija, Magična Moč, ki ti jo lahko posreduje preko govora in rok pri zdravljenju, individualno ali v skupini. Pri tem se tvoje iluzije in problemi začnejo topiti, vse vrste bolezni zdraviti in ustvarja se prostor za svetlobo in pogoji za povezovanje s tvojo Močjo. Alexandrino Ananta Zdravljenje pomaga pri zdravljenju živčnega sistema, sprošča tesnobo, glavobole, stiske, poveča koncentracijo in obnovi vitalno življenjsko energijo, tako se okrepi vaše zdravje, uredijo vaši odnosi in partnerstvo in dosežete karierni uspeh in finančno blaginjo.

6 DNEVNI ANANTA INTENZIV ZDRAVLJENJA Z QERO ŠAMANI IN ALEXANDRO DEBEVEC bo delno vseboval tudi:

- ZDRAVLJENJE s 7 Chumpi zdravilnimi kamni

Ta slovesnost je ena izmed starodavnih tehnik zdravljenja, ki jo izvajajo Qero Šamani in so edini, ki so to znanje prenašali iz roda v rod in ga tako ohranili iz Inkovskih časov do danes. Chumpi zdravljenje je dragocena tehnika, ki deluje s 7 zdravilnimi kamni. Kamni imajo posebno posebnost zato, ker ima vsak svojo moč in je povezan s posebnim svetim Apujem (gorskimi energijami) v trenutku zdravljenja. Šaman bo deloval z 7 silami moči:

Otorongo – Puma
Kuntur – Condor
Killa – Luna
Sachamama – Velika kača
Inti – Sonce
Siwar Qente – Ptica kolibrij
Mama Kuca- Koka listi

To zdravljenje bo odprlo vašo svetlobno moč vašega telesa, nato pa bo očistilo vseh 5 energijskih centrov v vašem telesu od spodaj do vrha glave, vaše moči Paña (desno) in Lloque (levo). Zdravljenje je pristno Inkovsko zdravljenje, ki prihaja že izpred stoletji nazaj in skupaj z Andskimi Šamani boste odkrili drugačen način zdravljenja dela s štirimi elementi moči, ognjem, vodo, zemljo in zrakom. To zdravljenje vam bo pomagalo pri zdravljenju živčnega sistema, sproščalo bo tesnobo, glavobole in pospešilo koncentracijo, povečalo in obnovilo telesno energijo.

- ZDRAVLJENJE Z MAVRICO

Kuychi ali Mavrica, ki jo poznajo še iz Inkovskih časov, pravijo, da se Kuychi pojavi, kjer je zelo posebna in zelo močna energija. Kuychi ali mavrica, se ponavadi pojavi tam, kjer dežuje v sončnem dnevu. Obstajajo različne vrste mavric, tiste, ki prihajajo od Hanaq Pacha (Zgornji svet), ta energija deluje po razumevanju Šamanov s Tayta Inti (Oče Sonce) in je običajno okrog Sonca čez dan. Druge mavrice, ki povezujejo Kay Pacha s Hanaq Pacha, to je običajna mavrica, ki jo vidimo na obzorju in povezuje našo energijo z Svetlobno energijo Hanaq Pacha(zgornji svet) in na koncu Mavrica, ki prihaja iz Ukhu Pacha (podzemni svet), zelo močna energija za obnavljanje energije zemlje, ki sega od spodaj navzgor, vse do Hanaq Pacha (zgornji svet).

Povezovanje z Mavrico je sestavljeno iz dela z vašim energijskim telesnim poljem in povezavo Kuychi Rainbow. Barve Mavrice bodo predstavljane s trakovi, zato je to energijsko delo znano tudi kot energijsko delo s trakovi, ki delujejo samo z energijo Hanaq Pacha (Zgornjega Sveta).

Šamani mojstri bodo najprej povezali vaše 4 energijske točke, ki jih predstavljajo štirje pasovi in elementi Zemlje:

Siki Ñawi, ki bo predstavljal Yana Chumpi (Črni pas), ki se povezuje z energijo Ukhu Pacha (podzemni svet).
Qosqo Ñawi, ki bo predstavljal Puka Chumpi (Rdeči pas), ki se povezuje z energijo vode.
Sonqo Ñawi, ki bo predstavljal Qori Chumpi (zlati pas), ki se povezuje z energijo ognja ali sonca.
Kunka Ñawi, ki bo predstavljal Silver Chumpi (Srebrni pas), ki se povezujejo z energijo lune.
Končno se bo šaman povezal z vašo zadnjo in končno energijo, ki je: Uma Ñawi, ki bo predstavljal Kulli Chumpi (vijolični pas) ki se povezuje z energijo Hanaq Pacha.

Mavrično povezovanje energij dela z vašim energijskim telesnim poljem, to zdravljenje je bilo posebej programirano za ljudi, ki želijo vedeti več o zdravljenju Inkov, poznajo pristne zdravilne tehnike Inkov, ki jih nosijo Qero Šamani, ki povezujejo vašega duha s Kausayjem Pacha energijo (celotna energija) in odpre vaše energijske točke, da se lahko napolnite s to Inkovsko Sveto Energijo Mesta.

- ZDRAVLJENJE S SVETO ENERGIJO GORA

Gore so za Andske Šamane sveti duhovi in zaščitniki, ki so jih poimenovali Apus. So sveta bitja s polno energijsko svetlobno energijo, povezana s celim svetom in zagotavljajo moč novim Šamanom v Andih, pravijo, da tisti ki želi postati mojster je potrebno, da je iniciran s strani svojega učitelja, da lahko stopaš samostojno po svoji duhovni poti in se povzpneš na eno veliko goro in zaslužiš spoštovanje od Apu.

Ta program je bil narejen še posebej za tiste posameznike, ki želijo delati z energijo posebnega Apuja, imenovali smo jo Apu Zdravljenje, ker boste delovali ravno z energijo Hanaq Pacha (Zgornji svet). Ta program je poseben za tiste ljudi, ki sodelujejo z energijskim poljem, kot so zdravilci, mojstri joge, učitelji Reikija, šamani, mediji, branje tarota, itd. Vsi vemo, da se pri delu z energijo in pomoči drugim lahko izčrpamo, včasih se spopadamo s preveč Hucha (težka energija ali negativnosti) in narediti moramo čiščenje in prositi goro za moč, kot to počnejo Andski Šamani, da se lahko vrnemo nazaj in nadaljujemo s potmi.

- AYAHUASCA ZDRAVLJENJE

Ime Ayahuasca se nanaša na napitek, ki je popolna kombinacija dveh rastlin Ayahuasca (Banisteriopsis caapi) ovijalka in Chakruna (Psychotria Viridis). S kombinacijo zeliščne kreme med obredom Šamani odprejo vrata različnih dimenzij, globoko večplastno - raven zdravljenja fizično, čustveno, mentalno in duhovno.

Ayahuasca je zdravilna rastlina in je kot učiteljev, po mnenju številnih domačih plemen bi jim Ayahuasca odprla vrata trdnejše ali popolnejše resničnosti od tiste, ki jo naša čutila običajno omogočajo in jim daje moč, da komunicirajo z višje razvitimi bitji oz. predniki.

Ayahuasca se vedno omenja v ženskem spolu, ker so uporabniki rekli, da je glas višje inteligence, ki ga bodo slišali med ceremonijo, ženski. Ona (kar pomeni rastlina) govori z vami neposredno in vam pove, na čem morate delati v življenju.

Peru Šamani želijo, da na enem izmed najbolj spektakularnih popotovanj v svojo notranjost potujete s stražarjem te mojstrske rastline Ayahuasca. Zelo pomembno je, da čutite močan poziv k sodelovanju s tem zdravilom. To so morda najbolj zahtevne in najtežje izkušnje vašega življenja in vsekakor si jih morate izbrati iz srca. Proces zahteva pogum, predanost, zaupanje in predajo, da bi dobili najgloblje ozdravljenje. Skrivnost dela s tem zdravilom je pravzaprav precej preprosta. Zaupajte in se predajte.

Terapija traja približno 4 do 5 ur, pred zdravljenjem je potrebna predpriprava in najava zato, ker je potrebno Šamanom pripraviti zdravilo že v Peruju.

To zdravljenje se vedno odvija v zaprtem prostoru oziroma dvorani.

- BRANJE IZ KOKA LISTOV

Tretmaji branja iz Koka Listov, je duhovna praksa že od Inkovskih časov, ko so ljudje morali sprejemati pomembne odločitve, povezane z družino, letom sajenja, napovedovanjem vremena ali celo vojn, itd. Prosili so za "MAMA KUKA" ali liste koke.

Andski Šamani uporabljajo branje iz Koka Listov, kot orodje za zdravljenje, ker jim bo povedalo katere težave ima oseba, glede na to, kar šaman vidi v listih koke, bo vedel, kakšno zdravilno tehniko bo uporabil. BRANJE IZ KOKA LISTOV je namenjeno ljudem, ki si želijo pomoči pri sprejemanju odločitev v življenju, lahko je povezana s kariernim uspehom, ljubeznijo, zdravjem itd. Traja od 20 min do 40 min na osebo.

- Zdravljenje z Alexandro Debevec, LICENCIRANO ZDRAVILKO (TKM)

Ki se z Ljubeznijo do vsega Stvarstva in Narave, lahko povezuje z nivoji, kjer izvira Najčistejša Zdravilna Energija, Magična Moč, ki ti jo lahko posreduje preko govora in rok pri zdravljenju, individualno ali v skupini. Pri tem se tvoje iluzije in problemi začnejo topiti, vse vrste bolezni zdraviti in ustvarja se prostor za svetlobo in pogoji za povezovanje s tvojo Močjo.

Alexandrino Ananta Zdravljenje pomaga pri zdravljenju živčnega sistema, sprošča tesnobo, glavobole, stiske, poveča koncentracijo in obnovi vitalno življenjsko energijo, tako se okrepi vaše zdravje, uredijo vaši odnosi in partnerstvo in dosežete karierni uspeh in finančno blaginjo itd…

Alexandra, kot lastnica Ananta Centra za zdravo življenje, bo povezovala in vodila celoten program in je vsakega posameznika in tudi tebe posebej vesela na Ananta Intenzivu z Inkovskimi Šamani v Bohinju, ker boš s svojim osebnim razvojem in spremembo doprinesel k zdravljenju in razvoju celotnega človeštva.

CENIK 6 DNEVNEGA INTENZIVA BOHINJ ECO HOTEL****
OD NEDELJE 28. JUNIJ 2020 - DO PETKA 03. JULIJ 2020
POSEBNA CENA: 6 - dnevnega Ananta Intenzivnega Zdravljenja s Qero Šamani in Alexandro Debevec

za vse tiste, ki se prijavite in vplačate do 31. JANUARJA 2020
je CENA: za dvoposteljno sobo z ločenim ležiščem in zakonsko posteljo s popustom 1.690 EUR (V KONČNI CENI JE ŽE VKLJUČEN POPUST 200 EUR)
je CENA: za enoposteljno sobo za eno osebo s popustom 1.880 EUR (V KONČNI CENI JE ŽE VKLJUČEN POPUST 200 EUR)
6 dni bivanja v Bohinj Eco Hotelu**** - 5 nočitev z zajtrkom in kosilom ali večerjo za enoposteljno in dvoposteljno sobo.
3 kratna Šamanska Energijska Zdravljenja in Povezovanja z vašo močjo
6 dnevna zdravljenja z Alexandro Debevec po programu Ananta Intenziva.
in ostala Energijska dela.
V CENO NI VKLJUČENO: vsako nadaljnje zdravljenje 150 €, branje iz Coca Listov 50 €, parkiranje po Bohinju, vožnja gondole na Vogel, slap Savica in korita Mostnice, vožnja s panoramsko ladjo, ogled muzejev v Bohinju. Možno doplačilo za oglede po Bohinju. Se bomo dogovorili v Hotelu kam bi šli.

Bohinj Eco Hotel****
Bohinj Eco Hotel****
Bohinjsko jezero - Vogel
Korita Mostnice - Bohinj
Nacionalni park - Triglav
Slap Savica - Bohinj

PRIJAVA IN INFORMACIJE: +386 (0)31 447 463 (g. Aleksander)
ali e-mail: info@ananta.si

POSKRBELI SMO TUDI ZA SLOVENSKI PREVOD

Podeli sporočilo s prijatelji ali z najbližjimi, še posebej, če imaš koga v mislih, ki bi mu želel pomagati.

Dobrodošel! Se vidiva!