Energijsko vodeni videi
info@ananta.si 031 447 463
KDO JE MOJSTRICA ALEXANDRA DEBEVEC?

“Sem Zdravilec, Življenjski Svetovalec po zdravilskem sistemu Tradicionalnega Kitajskega Zdravilstva. Poleg znanosti s področja biokemije, me je močno pritegnila Vzhodna naravna medicina. Tako me je znanje, leta 1997 popeljalo na Kitajsko, študij Tradicionalne Kitajske Medicine (TCM), medicinske masaže Tui Na in dekodiranja človeške usode Ba Zi, na univerzi (TCM) v Nanchangu – provinca Jiangxi. Sledil je študij na univerzi Phenomena Academy, na Novi Zelandiji, kjer sem diplomirala kot Energijski terapevt z močnim antistresnim in zdravilnim učinkom. V centru – Energy Clinic v Londonu, sem opravila diplomo z nazivom Življenjski Svetovalec s področja Naravne Energijske medicine, partnerskih odnosov in poslovanja. V Shanghaju sem opravila še dodaten tečaj za učenje medicinske masaže Tui Na. Ponosna sem, da sem lahko 19 let sodelovala v strokovnem timu kitajskih mojstrov iz sodobne Kitajske medicine. V Maleziji na Bazi Academy, sem opravila nadgradnjo dekodiranja človeške usode – Ba Zi.”

V svojem 30-letnem delovanju in pridobivanju izkušenj, sem si pridobila veliko znanja in sposobnosti.

Obstajajo svetovi, ki običajnemu človeku niso poznani, so kot neko stanje zavesti – frekvence in sposobnost imam, se povezati s to frekvenco. Moja dušna moč mi omogoča, da tiste, ki mi zaupajo in se mi odprejo spravim na ta nivo, ampak ne za dolgo. Dovolj je za par minut, ker ljudje drugače ne bi zdržali dolgo na tej frekvenci.

Tisti, ki jih izberem, ki jih začutim, jih popeljem z dvema stvarema, Z DOTIKOM IN Z BESEDO. Po tem dotiku in besedi, po Ananta terapiji, iluzije oz. prepreke v življenju začenjajo pokati, ustvari se prazen prostor, da jih lahko obsveti svetloba.

Neskončen je vir, na katerega se pripenjam in ko si dovolim pripeti, so mi dane nove meje, sem odprta, imam odprto srce in poslušam modrosti življenja, da jih lahko prenesem do vas.

ANANTA TERAPIJE

1. Do klienta pristopim celostno, ne glede na težavo, bolečino, bolezen ali problem v partnerskih odnosih in finančnih težavah. Vedno v prvi stopnji pristopim, da poiščem izvor, koren problema, nato posredujem, preko besed, dotika in celega telesa, pomagam klientu sprostiti, s sprejemanjem močne energije in z modrostjo. S tem aktiviram celo fizično telo, odpiram vse Energijske Centre, kar je zelo pomembno za razvoj notranje samozdravilne moči. Preko akupresurnih točk stimuliram pretok energije, energijskih meridianov, ki zelo pomagajo stimulirati pretok energije celega telesa in s tem pretok krvi, v krvožilnem sistemu.

Pri pogovoru preko besed in z dotikom, posredujem močan tok energije, prepoln svetlobe, miline, radosti in veselja. Vse to, pa ima močan zdravilen učinek, ki odpira področja ran, bolečin, čustev, ki nas blokirajo in ovirajo, da bi bili resnično lahko to, kar smo, zdravi, srečni in da bi živeli v obilju, harmoniji in sočutju.

2. Posamezniku s svojo močjo, pri Ananta terapiji pomagam njegove razpršene energije spraviti nazaj v njegovo telo, kar deluje zelo pomirjujoče. Tako ste lahko polno budni in prisotni v svojem telesu, v svoji moči, v lastnih energijah, kar vam prinese notranji mir, zdravje, blaginjo in srečo.

3. Ananta terapije delujejo kot energetska zaščita pred nižjimi energijami in energijami drugih ljudi. Imam magično moč, ki deluje preko rok, glasu, besed ali celega telesa in s tem uskladi vse vaše telesne procese in celostno skrbi za vaše zdravje.

4. Ljudje smo večdimenzionalna bitja. Imam moč, da lahko črpam energijo iz različnih dimenzij obstoja hkrati. V zadnjih letih, pa sem stopila v komunikacijo z različnimi dimenzijami obstoja in posledično komuniciram z različnimi duhovnimi bitji, ki mi želijo predati zavest, ki jo potrebujem slišati in jo lahko posredujem in delim z vami.

Zmožna sem se povezati z najglobjim vesoljem in ga predstaviti vam. To znanje predavam na Ananta Akademiji, svojim učencem, da jih pomagam naučiti se reagirati resnico in da se lahko povežejo z izvornimi energijami, ker samo tako lahko spoznajo, kdo v resnici so.